Komentara: 4
Pregleda: 9944

"Lexington bend" obradovao devojčicu iz Doma "Kolevka"

26.12.2018. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
"Lexington bend" obradovao devojčicu iz Doma "Kolevka"

Svako jutro devojčica Ljilja, štićenica Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ počne pesmom "Lexington benda". Na počinak ide, takođe uz njihove numere i sa željom da upozna članove omiljene grupe.

Ta želja joj je sinoć ispunjena. U Domu „Kolevka“ Lili, kako je od milošte zovu, posetili su članovi „Lexington benda“ i njoj i drugoj deci poželeli lepe i radosne predstojeće praznike.

- Jako sam srećna što su došli, Bojana jako volim, slušam ih ujutru, ali i uveče, slušam ih stalno. Bio mi je rođendan, duvala sam svećice i slušali smo „Lexington“, a dobila sam plišanog kucu, što sam jako želela – sa osmehom koji obara kaže Ljilja. - Omiljene pesme su mi „Letnje kiše“ i „Dobro da nije veće zlo“

"Lexington bend" obradovao devojčicu iz Doma "Kolevka"

Ljilja je u Domu „Kolevka“ od malena i u boravku je sa još 12 dece. Ima skoro 15 godina i nepokretna je.

- Ona je jedno od najbolje dece u boravku, jako je mila i draga, retko kad nešto posebno traži. Aktivno učestvuje u dramskoj sekciji i nedavno su imali premijeru predstave „Četiri ljubavi“ u Dečjem pozorištu – ističe medicinska sestra Zrinka Pokrajac. - „Lexington bend“ jako voli, te smo došli na ideju da ih pozovemo da je posete. Jako lepo od njih što su se odazvali našem pozivu.

"Lexington bend" obradovao devojčicu iz Doma "Kolevka"

Članove „Lexington benda“ nije trebalo dva puta zvati. Punog srca odazvali su se pozivu i mališanima ulepšali veče.

- Čovek se uvek oseća posebno kada može da usreći nekoga, makar to bilo i petominutno prisustvo. Ova deca su naše blago i drago mi je što ih čini srećnim što su nas videli i upoznali. Kada su ovakve stvari u pitanju nema kompromisa i dileme, to je najmanje što možemo da uradimo – naglasio je frontmen grupe Bojan Vasković. - Želim da im poželim sve najlepše u Novoj godini, da u radosti, ljubavi i miru uživaju u njoj.

"Lexington bend" obradovao devojčicu iz Doma "Kolevka"

Članovi benda posetili su Ljilju pred koncert koji su sinoć imali u klubu "Sax". Kako je tamo bilo možete da pogledate u fotoalbumu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 9944
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

lexington bend

lepe vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.