Komentara: 20
Pregleda: 16749
Foto

Lepa Brena oduševila Subotičane

09.03.2018. u 12:15h > 20:04
Izvor: Subotica.com
Lepa Brena oduševila Subotičane

Numerom „Srećna žena“ kojom je sinoć u Hali sportova u Subotici pred više od četiri hiljade ljudi otvorila koncert, Lepa Brena počela je veliku svetsku turneju „Zar je važno da l`se peva ili pjeva“.

Dobrodošli Subotičani i svi ostali na koncert i početak turneje „Zar je važno da l`se peva ili pjeva“, večeras je veče ljubavi i tako ćemo ga provesti – pozdravila je Brena prepunu dvoranu i zapevala najnoviji hit.

Lepa Brena oduševila Subotičane

Iako se spot za „Srećnu ženu“ pojavio pre samo nekoliko dana, subotička publika ju je ispratila od prvog do poslednjeg takta. Sa ništa manje žara dvoranom su se orili i „Kao nova“, „Grad“, „Beli se, beli moj beli biseru“, „Recite mu da ga volim“, „Mače moje“, „Dva dana ne mogu da ga ne vidim“, „Ti si moj greh“, „Robinja“, „Čik pogodi“, „Šeik“... I naravno, „Hajde da se volimo“, kada se pevačici na sceni pridružila devojčica obučena u čuveni crveni kostim.

Brena je u više navrata najavljivala spektakl u Subotici, a obećanje je i ispunila. Subotičani, ali i gosti iz cele Vojvodine, uživali su u tročasovnom koncertu, na kome nisu izostali ni muzičko-scenski efekti. Da bi čuli omiljenu pevačicu, za kojom je nekada ludeo ceo Balkan, iz Rumunije je došlo dva puna autobusa Breninih obožavalaca.

- Moram da vam kažem da je repertoar sačinjen od pesama sa kojima sam se ja izborila sa početka karijere pa do dana današnjeg i to su pesme koje govore o radosti, ljubavi, zabavi i o zajedništvu. Subotica je još jednom pokazala da nakon velike pauze koju sam imala sa nastupom u ovom gradu, da ovaj vremenski period kao da nije postojao među nama. Mi smo u ovaj repertoar zaista uvrstili sve pesme od 1982. godine pa do danas i koje publika voli. Ono što je kuriozitet i što je specifično jeste veliki broj male dece i što ima publike od 7 do 77 godina, i mi smo zaista uživali. Ovo je za mene jedan podstrek i dokaz da sam na pravom putu i što bih ja inače rekla da li je važno da li se peva, pjeva ili piva, kad vas ja sve u suštini volim. - rekla je Lepa Brena za TV Suboticu nakon koncerta.

Pogledajte preko 100 fotografija sa koncerta u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene Koncert Lepe Brene
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 16749
Povezane teme

koncert

slike sa koncerta

koncert hala sportova

lepa brena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.