• Pregleda: 7358

Leona Rogić izborila učešće na Velikoj nagradi međunarodne klizačke unije

Subotičanka je na izbornom takmičenju bila ubedljivo prva čime je obezbedila direktan plasman na Veliku nagradu međunarodne klizačke unije - ISU Junior Grand Prix.
Leona Rogić izborila učešće na Velikoj nagradi međunarodne klizačke unije

Na izbornom takmičenju Klizačkog saveza Srbije održanom u slovenačkom Celju, Subotičanka Leona Rogić, članica KK "Spartak", osvojila je ubedljivo prvo mesto u umetničkom klizanju na svom debiju u kategoriji juniorki.

Ovim plasmanom Leona je izborila pravo da predstavlja Srbiju na takmičenju "Velika nagrada međunarodne klizačke unije - ISU Junior Grand Prix" koje se održava od 21. do 25. septembra u Ljubljani.

Po rečima Jovana Rogića, oca i trenera mlade Leone, ovo je jedno od najprestižnijih juniorskih takmičenja u umetničkom klizanju na kojem se očekuje učešće 35 takmičarki iz 33 zemlje, među kojima i najbolje juniorke iz Rusije, Amerike, Japana, Kanade, Italije, a Leona će biti i jedna od najmlađih učesnica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
drapo Odgovori
Bravo devojko !!!
Vesna Odgovori
Subotica je uz tebe Leona. Samo napred! Pratimo i cekamo dalje lepe vesti o uspesima i dobrim rezultatima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.