Komentara: 5
Pregleda: 3873

Leo Martin u Gerontološkom centru Subotica

07.11.2013. u 22:18h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Tradicionalni koncert Leo Martina zahtevao je, kako se popularno kaže, „stolicu više“. U prepunoj trpezariji Gerontološkog centra Subotica, ovaj popularni pevač između pesama je rekao kako voli da tu gostuje i da mu je drago da vidi poznata lica.
Leo Martin u Gerontološkom centru Subotica

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, se zahavalio Leo Martinu i organizatorima festivala „Omladina“, koji su omogućili ovaj mini koncert. „Već treći put naš prijatelj Leo Martin došao nam je u goste i ja se nadam da će nastaviti da nam dolazi. Mi obećavamo da ćemo ga svaki put ovako veselo i srećno dočekati“- reči su Ivaniševića.

Za tekst nadaleko poznate „Odiseje“ Leo Martin imao je podršku skoro dvesta gostiju koju su pevali uz njega. Najveću radost ipak su pokazali stanari doma koji su polupokretni ili nepokretni, a kojima je takođe omogućeno da prisustvuju ovoj manifestaciji. Tako je pred ručak svima raspoloženje poraslo za barem jednu decimalu.

Popularni pevač je ispričao kako se našao u problemu, ali mu je i rešenje ponuđeno. Naime, kada je video kakav je smeštaj u Domu „Dudova šuma“, zamolio je direktora da mu pričuva mesto. Međutim, direktor je objasnio da nije u mogućnosti da mu to obeća jer mesta nema. Videvši u kakvom je problemu, Leo Martin je to rekao i na mikrofon, te je nekoliko stanarki reklo kako u njihovim sobama ima mesta za njega. Zanimljiva anegdota koju je Leo Martin podelio sa pristunima, ali koja pokazuje koliko im ovaj umetnik znači.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3873
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

leo martin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.