• Pregleda: 3218

Leo Martin u Gerontološkom centru Subotica

Tradicionalni koncert Leo Martina zahtevao je, kako se popularno kaže, „stolicu više“. U prepunoj trpezariji Gerontološkog centra Subotica, ovaj popularni pevač između pesama je rekao kako voli da tu gostuje i da mu je drago da vidi poznata lica.
Leo Martin u Gerontološkom centru Subotica

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, se zahavalio Leo Martinu i organizatorima festivala „Omladina“, koji su omogućili ovaj mini koncert. „Već treći put naš prijatelj Leo Martin došao nam je u goste i ja se nadam da će nastaviti da nam dolazi. Mi obećavamo da ćemo ga svaki put ovako veselo i srećno dočekati“- reči su Ivaniševića.

Za tekst nadaleko poznate „Odiseje“ Leo Martin imao je podršku skoro dvesta gostiju koju su pevali uz njega. Najveću radost ipak su pokazali stanari doma koji su polupokretni ili nepokretni, a kojima je takođe omogućeno da prisustvuju ovoj manifestaciji. Tako je pred ručak svima raspoloženje poraslo za barem jednu decimalu.

Popularni pevač je ispričao kako se našao u problemu, ali mu je i rešenje ponuđeno. Naime, kada je video kakav je smeštaj u Domu „Dudova šuma“, zamolio je direktora da mu pričuva mesto. Međutim, direktor je objasnio da nije u mogućnosti da mu to obeća jer mesta nema. Videvši u kakvom je problemu, Leo Martin je to rekao i na mikrofon, te je nekoliko stanarki reklo kako u njihovim sobama ima mesta za njega. Zanimljiva anegdota koju je Leo Martin podelio sa pristunima, ali koja pokazuje koliko im ovaj umetnik znači.

Izvor: Gerontološki centar Subotica

povezane teme

5
Don Kihot Odgovori
"Njemu se ne isplati da izlazi odatle"
Sand Odgovori
Tu mu je i mesto...lepo
Bona fide Odgovori
Konacno nesto prikladno i normalna da necemo kritikovati direktora.
dudas Odgovori
A direktor-magacioner da se uslika???
city woman Odgovori
To je čovek! Svaka mu čast i veliko hvala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.