Komentara: 6
Pregleda: 5857
Foto

Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radom

14.12.2023. u 12:36h
Izvor: Subotica.com
Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radom

Jedan od razloga zbog koga se mališani raduju zimi jeste upravo i ledeni tobogan, koji je pre dva dana primio svoje prve ovogodišnje posetioce. 

 - Tobogan je otvoren za sve uzraste. Mogu da se spuštaju svi uz opremu koju smo obezbedili. Deca ispod 6 godina trebalo bi da se spuštaju sa roditeljima. Radno vreme je od 9 do 21 čas svakog dana, sve do 31. januara - objašnjava urbanista Sergej Kuzman, istakavši da je sve bezbedno, i da roditelji nemaju o čemu da brinu - Tobogan je sigurnosno obezbeđen. Sve dok se prate uputstva radnika na toboganu, roditelji ne moraju da se brinu da će se deca povrediti. Ove godine je tobogan ukrašen ceradom i osvetljenjem koje je postavljeno na sam skelet tobogana. 

Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radomOsim tobogana, za dečju radost i zanimaciju, u toku je postavljanje sedam klizališta kako u gradskim, tako i u prigradskim mesnim zajednicama. 

 - Imaćemo sedam klizališta, od kojih su neka otvorena - Prozivka, Bajmok, Novi Žednik, Čantavir, a verovatno ćemo za vikend otvoriti i ostala - Hajdukovo, Tavankut i Palić. Sva potrebna oprema je obezbeđena, klizaljke, medvedići za decu, a važi radno vreme isto kao i za tobogan - od 9 do 21 čas - dodaje Kuzman.

Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radom

Jedan od posetilaca tobogana, zajedno sa školskim drugarima, bio je i učenik MESŠC-a, koji je pauzu u školi iskoristio da isproba ovu zimsku zanimaciju. 

 - Tobogan je fenomenalan, obožavam ovde da se spuštam. I prošle godine smo dolazili, ja mislim da je ovo super ideja i da je odlično za decu - kaže Jovan Krnajski.

Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radom

Izvor: Subotica.com
Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan Zimski tobogan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 5857
Povezane teme

ledeni tobogan

sergej kuzman

zimski tobogan

klizališta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.