Komentara: 21
Pregleda: 3046

LDP: Nema kompromisa oko statusa Vojvodine

11.03.2014. u 15:24h
Izvor: RTV City
LDP je u izbornu kampanju krenuo iz Vojvodine a tu će je u četvrtak završiti. Čelnici ove stranke pozvali su građane da ako žele promene podrže listu LDP-a jer sve ostalo donosi nestabilnu situaciju u zemlji. LDP će kampanju završiti u četvrtak posetom Čedomira Jovanovića Subotici nakon čega će obići sve gradove Vojvodine kako bi preneli poruku ljudima da od 17.marta kreću u sistemsko rešavanje stvari u zemlji.
LDP: Nema kompromisa oko statusa Vojvodine

Ako su građani zadovoljni postojećim stanjem neka izađu na izbore 16.marta i glasaju za neku drugu stranku ali ako hoće promene neka glasaju za LDP jer jedino politika LDP-a garantuje političku stabilnost, navode iz ove stranke.

„Obraćam se ljudima koji nisu zadovoljni sistemom u državi, oni koji su zadovoljni ne moraju da glasaju za nas. Obraćam se pre svega mladima, 70% mladih vidi svoju budućnost u inostranstvu. Pre svega bolesnicima, znamo kakvi su uslovi u našem zdravstvu a plaćamo zdravstveno osiguranje. Pre svega penzionerima, penzije su mizerne. Obraćam se roditeljima učenika srednjih škola i studentima, da li misle da je normalno da ministar prosvete ne zna pitanja iz testova za srednje škole.“, rekao je Robert Šebek, menadžer GrO LDP.

Svako ko ostane kod kuće 16.marta pomaže vladajućim strankama zato LDP poziva građane da u nedelju izađu masovno na birališta. Svaka Vlada nakon 2004. nije bila reformska i time je tranzicija zaustavljena. Postojeća opozicija nije imala rezultate kada je bila vlast i LDP se sa njima ne slaže dok ne dokažu da su se promenili.

„Ukoliko misle da ova zemlja zaslužuje bolje, da ovaj grad zaslužuje bolje neka glasaju za jedinu stranku koja nije učestvovala u republičkoj vlasti od svog osnivanja i koja politiku nije menjala od svog osnivanja, a to je LDP. Glas za LDP je glas za politiku LDP-a.“, istakao je Ivan Andrić, potpredsednik LDP-a.

LDP ističe da nema kompromisa oko položaja Vojvodine a da se sadašnji Ustav ne može izmeniti već je potrebno doneti novi. U narednom periodu ne sme više biti rasprava u Skupštini Srbije kada na dnevni red dođe 7% predviđenih sredstava za Vojvodinu već o sudbini Vojvodine moraju odlučivati građani Vojvodine.

Izvor: RTV City
LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza LDP - prikupljanje potpisa za uvođenje noćnog prevoza
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 21
Pregleda: 3046
Povezane teme

LDP Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.