Komentara: 10
Pregleda: 9819

Lažni Deda Mraz skuplja priloge za "Kolevku"

22.12.2017. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Suboticom kruži lažni Deda Mraz, zaustavlja prolaznike, poziva ih da se fotografišu, traži novac, a kaže da su prilozi namenjeni Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka". Ova ustanova oštro demantuje da neko za njih prikuplja priloge.
Lažni Deda Mraz skuplja priloge za "Kolevku"

Kako nam je rečeno, lažni Deda Mraz je viđen juče u centru grada, fotografisao se sa građanima i zauzvrat tražio novčane priloge, govoreći da su namenjeni "Kolevki".

- Kada smo saznali za to jedan naš zaposleni je otišao u centar grada, izrevoltiran mogućnošću da neko tako nešto može i da pokuša, odmah je naleteo na tog "lažnog Deda Mraza", prišao mu i pitao ga o čemu se radi, a kada je pitao zašto sakuplja za Kolevku "lažni" je jednostavno pokupio svoje stvari i ubrzanim korakom otišao u nepoznatom pravcu. - kažu nam iz Doma "Kolevka"

Direktor Doma "Kolevka", Nenad Kozomora, zgrožen činjenicom da je neko stanju da koristi njihovo ime da bi prevario građane, apelovao je na sve Subotičane da ništa ne doniraju, napominjući da ova ustanova prima donacije, ali isključivo organizovano i jasno naznačene, te da su svake druge akcije ovakvog tipa pokušaj zloupotrebe.

- Prosto mi je neverovatno da neko može da koristi ime naše ustanove da dovodi građane u zabludu. Ovaj slučaj ću prijaviti policiji, a apelujem na sve sugrađane da ne nasedaju na ovakve prevarante. Mi primamo donacije, ali ne na ovakav način! - kaže Kozomora

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 9819
Povezane teme

kolevka

deda mraz

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.