• Pregleda: 8776

Lažni Deda Mraz skuplja priloge za "Kolevku"

Suboticom kruži lažni Deda Mraz, zaustavlja prolaznike, poziva ih da se fotografišu, traži novac, a kaže da su prilozi namenjeni Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka". Ova ustanova oštro demantuje da neko za njih prikuplja priloge.
Lažni Deda Mraz skuplja priloge za "Kolevku"

Kako nam je rečeno, lažni Deda Mraz je viđen juče u centru grada, fotografisao se sa građanima i zauzvrat tražio novčane priloge, govoreći da su namenjeni "Kolevki".

- Kada smo saznali za to jedan naš zaposleni je otišao u centar grada, izrevoltiran mogućnošću da neko tako nešto može i da pokuša, odmah je naleteo na tog "lažnog Deda Mraza", prišao mu i pitao ga o čemu se radi, a kada je pitao zašto sakuplja za Kolevku "lažni" je jednostavno pokupio svoje stvari i ubrzanim korakom otišao u nepoznatom pravcu. - kažu nam iz Doma "Kolevka"

Direktor Doma "Kolevka", Nenad Kozomora, zgrožen činjenicom da je neko stanju da koristi njihovo ime da bi prevario građane, apelovao je na sve Subotičane da ništa ne doniraju, napominjući da ova ustanova prima donacije, ali isključivo organizovano i jasno naznačene, te da su svake druge akcije ovakvog tipa pokušaj zloupotrebe.

- Prosto mi je neverovatno da neko može da koristi ime naše ustanove da dovodi građane u zabludu. Ovaj slučaj ću prijaviti policiji, a apelujem na sve sugrađane da ne nasedaju na ovakve prevarante. Mi primamo donacije, ali ne na ovakav način! - kaže Kozomora

Izvor: Subotica.com

povezane teme

10
sanja Odgovori
Da li je moguće da je neko ovakav klošar?
Madafaka Odgovori
Nalupati dedamraza!!
paja Odgovori
u ovoj drzavi se moze koristiti tudje ime ili brend,isto tako se koristi ime "fidelinka" . mlin i testara ne rade od 2014 godine a i sada u prodavnicama se moze naci brasno i testo sa imenom fidelinka ,kada se pazljivije procita vidi se da pise da se pakuje u Rumi,kako to? briga gradske oce i predsednike koje kavih sindikata za to,zar niko da pokrene to pitanje?
As
Држи се теме и деда мраза, највише мрзим када кренете на било коју вест или тему да надовезујете жалосну судбину Фиделинке, Млекаре, 29.новембра,Братства, Севера, Солида итд итд... Дајте људи више... Имате надлежне...
Koksan Odgovori
Da udje taj deda mraz u Kolevku, ne bi mu palo na pamet da se na racun te dece bavi prevarom
Realan Odgovori
U anarhiji svako ima pravo da radi šta hoće, ne samo država. Smešno je ovog Deda Mraza nazivati lažnim jer stvarni ne postoji, svi su lažni. Štaviše, laž je na svakom koraku. Cirkus od države!
Andrej Odgovori
Dobro je da nije pravi Deda Mraz :D
u prolazu Odgovori
Postali smo dno dna.
C Odgovori
Ako ga neko vidi, neka pristupi građanskom hapšenju.
Grinc Odgovori
Da nalupamo Deda Mraza pa da deci ukrademo Bozic !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.