• Pregleda: 6478

Lažni apotekari u Subotici

Lažni apotekari u Subotici

Apoteka Subotica ponovo se oglašava i ograđuje od telemarketinga, od poziva na nepoznate osobe na kućne brojeve koja nudi apotekarske proizvode po povoljnim cenama putem telefona, a u ime Apoteke Subotica.

Jelena Blažin, zadužena za odnose sa javnošću u ovoj ustanovi apeluje na građane da se ne odazivaju na ovakve pozive jer Apotekarska ustanova Subotica nema nikakve veze sa ovim pozivima.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

3
Daddy Odgovori
A sta cemo sa laznim RODOLJUBIMA, da ne kazem politicarima???
Juniperifruktus Odgovori
Postovane kolege,
budite strogi i predajte slucaj policiji!!! Niko ne sme da se poigrava vara i predstavlja se u ime vase kuce i firme sa dugogodisnjom tradicijom.Neka se iskontrolisu pozivi odakle dolaze jer to je strasan atak...Moramo stati na put laznim i svakakvi ljudima koji varaju narod cajevima,sapunima, melemima a sve to rade pod okriljem apotekarstva i farmacije...Nismo mi ucilu fakultete a drugi da uyimaju kajmak na najperfidniji nacin.Uvesti kontrole i traziti zastitu sanitarnih zdravstvenih i trzisnih inspekcija...Upadaju na sajtove i reklamiraju se preko nasih imena,hakerisu po celoj Srbiji a to sto se vama desilo oni odavno rade i van Subotice!!!
Vesko Odgovori
Pa i ova nasa gradska koalicija je lazna. Tu nam ne moze pomoci ni policija, jer su svi
dobro organizovani i povezani. Znatno bolje ne mi, građani.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.