Komentara: 0
Pregleda: 2978

Lakše do obdaništa "Lastavica"

18.04.2012. u 18:00h
Izvor: RTV Yueco
Izgradnjom 200 metara trotoara i parking prostorom u ulici Dragiše Mišovića u Mesnoj zajednici “Bajnat” biće olakšan pristup dece i roditelja obdaništu “Lastavica”, a to će pozitivno uticati i na njihovu bezbednost.
Lakše do obdaništa "Lastavica"

Radovi se izvode u sklopu programa izgradnje, rekonstrukcije i sanacije 24 lokacije na teritoriji grada, koji sprovodi Direkcija za izgradnju Subotice, a čija je uupna vrednost 118 miliona dinara.

- Za radove u ulici Dragiše Mišovića izdvojeno je 1,6 miliona dinara, a izvođač radova je subotička kompanija “Vojput” – kažu u Direkciji.

Slavko Parać, predsednik Skupštine grada obišao je danas radove i tom prilikom je naglasio da će u Mesnoj zajednici “Bajnat”, osim izgradnje trotoara i parkinga, u toku naredne sedmice biti podeljene i nove kante za smeće.

- Ovaj deo grada je i do sada bio komunalno dobro opremljen, a na ovaj način će, kako u pogledu infrastrukture, tako i u pogledu higijene, biti poboljšan kvalitet života građana – rekao je Parać.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2978
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.