Komentara: 4
Pregleda: 6476

"Lajkovanje" pojedinačnog komentara i novi odeljak "Subotička venčanja"

20.01.2012. u 17:23h
"Lajkovanje" pojedinačnog komentara i novi odeljak "Subotička venčanja"
Od novosti na sajtu, u nekom prethodnom periodu, izdvojili bismo neke od funkcionalnosti i sadržaja koji ste nam tražili a evo uspeli smo i neke da realizujemo. U pitanju je novi odeljak, ili da budemo precizniji izvojeni odeljak sa slikama subotičkih venčanja i mogućnost "lajkovanja" odnosno po naški - pozitivno i negativno ocenjivanje pojedinačnog komentara vesti i pištaljke.

Što se tiče odeljka "Subotička venčanja", u toku je grupisanje i postavljanje retroaktivno albuma sa fotografijama od kojih zastaje dah. Planiramo da redovno ažuriramo ovaj odeljak sa novim fotografijama i učinimo ga maksimalno zabavnim ali i korisnim onima koji možda planiraju u nekom od sledećih životnih koraka da formalno ozvaniče svoju ljubav i pred službenim licem. Sve fotografije koje budete videli u tom odeljku imaćete prilike da izradite direktno sa sajta u fotografskoj radnji Photo Focus po ceni koja se nalazi ispod same slike - više o ovome pročitajte ovde.

Mogućnost ocenjivanja pojedinačnih komentara je nešto što ste nam ponajviše tražili - i evo konačno je i to zaživelo. Nadamo se da će vam ovo biti od koristi i da ćete iskoristiti priliku da svojom ocenom kažete šta mislite o nekom konkretnom komentaru, ne samo na sadržaj koji mi postavimo.

Idemo dalje da radimo, da vas obradujemo sa još nekim novostima...
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 6476
Povezane teme

subotička venčanja

izrada slika

izrada fotografija

venčanja

venčanje

fotografi na venčanjima

photo focus

atila kovač foto fokus

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.