Komentara: 4
Pregleda: 10510

Izrada slika sa sajta www.subotica.com

24.02.2011. u 16:12h
Izrada slika sa sajta www.subotica.com

Izrada slika u 2 klika! - To je slogan novog servisa na sajtu subotica.com, koju smo omogućili našim posetiocima.

O čemu se radi? U proteklom periodu smo dobijali puno vaših molbi i predloga, a koji se tiču pojednostavljenja procesa izrade slika sa sajta, bez ikakvih oznaka na sebi (bez watermark-a, odnosno potpisa i logoa sajta). Nismo ignorisali ovu potrebu i u saradnji sa renomiranom subotičkom fotografskom radnjom "Photo Focus" smo napravili saradnju, a videćete u daljem tekstu, pre svega izlazeći u susret željama i potrebama posetioca sajta Subotica.com.

U saradnji Photo Focus-a i sajta subotica.com, svim posetiocima sajta je omogućeno da na veoma jednostavan način i po popularnoj ceni naruče (izrade) slike sa sajta. Sve slike se izrađuju u dimenzijama 13x18 cm, po ceni od 30 dinara. Slika se izrađuje u najkvalitetnijem formatu, bez ikakvih obeležja i oznaka sajta na sebi.

Proces naručivanja:

Dovoljno je odabrati link za naručivanje ispod slike koju želite da naručite, upisati broj moblinog telefona kao kontakt i potvrditi naručivanje slike - a ista vas izrađena čeka u Photo Focus-u u roku od sat vremena, ili u najgorem slučaju od 9 časova prvog narednog radnog dana.

Napominjemo da sistem za izradu fotografija radi u albumima postavljenim na sajt od 11. februara i novijim, odnosno u svim albumima u kojima se sa leve strane i ispod slike prikazuje opcija za naručivanje.

Ukoliko je zahtev za izradu slike poslat radnima danima u periodu od 08:00 – 19:00 časova, izrađena slika će vas čekati za sat vremena u Photo Focusu. Ukoliko se naručivanje slike vrši u bilo kom drugom periodu, slika će biti izrađena prvog narednog radnog dana.

"Photo Focus" je fotografska radnja, koja se nalazi u samom centru Subotice, na adresi Nušićeva bb, pored nekadašnjeg Bečkog restorana. Radno vreme Photo Focus-a radnima danima od 08 – 20 časova i subotom od 08 – 14 časova. Dodatne informacije i tačnu lokaciju (google maps) možete videti na stranici Photo Focus-a.

Izrada fotografija Subotica

Subotica izrada slika

Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 10510
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.