• Pregleda: 3125

„Kvalitetna nega dodaje život godinama“

U organizaciji Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Karitasa BiH, u Banja Luci je održana Prva međunarodna konferencija pod nazivom Kvalitetna nega dodaje život godinama.
„Kvalitetna nega dodaje život godinama“

Na konferenciji je učestvovao i zamenik direktora Gerontološkog centra Nenad Ivanišević, koji je predstavio rad ove ustanove u poslednjih deset godina.

Prezentacija, u kojoj je posebno naglašen značaj formiranja Projektnog tima 2002. godine, od kada sistematski i kontinuirano raste efikasnost rada Gerontološkog centra, naišla je na pozitivne reakcije učesnika konferencije, a Nenad Ivanišević je dobio poziv da se priključi timu resornog ministarstva Republike Srpske, koji ima za cilj osnivanje Zavoda za socijalnu politiku i reformu sistema socijalne zaštite.

Na konferenciji je dogovorena i poseta predstavnika Socijalno-edukativnog centra Gerontološkom centru, jer su domaćini izrazili želju da se na licu mesta upozanju sa načinom rukovođenja i pružanjem usluga socijalne zaštite.

Nenad Ivanišević - Kvalitetna nega dodaje život godinama

Izvor: RTV City

povezane teme

8
bukin Odgovori
Molim vas da drugi put objavite jasniju sliku od "zamenika direktora" da ga bolje vidimo.
Milica Odgovori
Kritike upućene uspešnim ljudima, upućene od strane dokonih ljudi mogu da počnu.

Od mene samo kratko: Nenade, samo napred!
put putuje... Odgovori
Pošto je "unapređen" u zamenika direktora, možda se i za stalno priključi tom timu u RS.da i njih unapredi!!! *** cenzurisano ***
Eternal Odgovori
Kada jednog dana budete stari i bolesni, videćemo da li ćete i onda upućivati kritike ljudima koji se trude da olakšaju život baš tim starim ljudima.
Sanja Odgovori
@Bukin i Put putuje
Smesni ste. Uradite u zivotu bar desetinu kao ovaj covek, pa kritikujte joga hocete.
bukin Odgovori
@Sanja:Da se razumemo:Gerontološki nije pravio Ivanišević i ranije je bio među najboljima u bivšoj državi.
Kad je tako dobar, hajde da ga postavimo u neko znacajno,a posrnulo preduzeće pa nek se pokaže.Ako uspe, biće mu zahvalan narod. Posle toga dajte mu platu koju hoćete i položaj koji poželi i budite sigurni da ga niko neće pomimjati u bilo kakvom negativnom kontekstu. Ovako, ovo slikanje je dosadilo i BOGU I NARODU.
milica Odgovori
Oho,vec sam se zabrinula-tri dana nije bilo u lokalnim medijima Ivanisevica :) Kako se oseti u vazduhu,veoma uskoro ce biti promene vlasti u Suboticu pa onda konacno i da se tzv.zamenik direktora zameni i da nas odmori svoga pojavljivanja *** cenzurisano ***
sliku tvoju ..... Odgovori
Kada jednog dana budemo stari i bolesni i bez penzija ko li će da nam olakša muke???! Oni koji se i sada trude da stvarno olakšaju život starima nemaju priliku da se slikaju za javnost i njima hvala!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.