Komentara: 8
Pregleda: 6909
Foto

Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petak

15.06.2022. u 18:22h
Izvor: Subotica.com
Letnja sezona kupanja na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi počinje u petak, a bazen će građanima biti na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Cene ulaznica se nisu menjale, pa će tako dnevna karta i ove godine koštati 200 dinara, odnosno 100 dinara za decu. Penzioneri će ulaz na bazen plaćati 50 dinara.
Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petak

Vrata bazena u Dudovoj šumi za sve građane se otvaraju 17. juna. Iz JKP "Stadion" najavljuju da će bazen ponedeljkom biti otvoren od 12 do 18h, od utorka do petka radiće od 6 do 7:30h, kao i od 11 do 18h. Vikendom će bazen kupačima biti na raspolaganju od 6 do 7:30h, odnosno od 11 do 19h. 

- O kvalitetu vode i ove godine će voditi računa Zavod za javno zdravlje koji će sprovoditi nedeljne analize. Nedavno smo postavili dečje igralište, koje će biti dopunjeno novim spravama. Takođe, nabavićemo još ležaljki i stolova. Kao i svake godine, uredili smo zelene površine koje su obogaćene novim sadnicama. Tako da u potpunosti spremno dočekujemo kupače - objašnjava Tamara Dimitrioski, direktorka JKP "Stadion".

Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petakKupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petakZahvaljujući sredstvima iz budžeta grada, ove godine uspostavljen je novi sistem kontrole pristupa korisnika.

- To znači da je trudnicama i osobama sa invaliditetom obezbeđen poseban ulaz - kaže Dimitrioski - Grad je obezbedio sredstva iz budžeta u visini od 3,6 miliona dinara za ovu investiciju, kao i za zamenu starih reflektora pored olimpijskog bazena. U toku je nabavka led reflektora - navodi Čila Goli, član Gradskog veća - Ovaj objekat je od izuzetnog značaja za Grad, jer brojni sugrađani upravo ovde pronalaze spas od letnjih vrućina, a uslovi za to su dobri, jer se redovno vrše analize kvaliteta vode, a o bezbednosti sugrađana brine i spasilačka služba.

Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petakKupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u petak

Kako bi zagarantovali dobru zabavu svim kupačima, iz JKP "Stadion" i ove godine najavljuju sportsko-zabavnu manifestaciju "Super leto".

Izvor: Subotica.com
Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupačku sezonu na otvorenom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6909
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

čila goli

tamara dimitrioski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.