Komentara: 28
Pregleda: 6305

Kupači čuvaju bazen

04.03.2013. u 15:16h
Izvor: RTV Yueco
Ove godine biće uloženo više od milion dinara za investiciona ulaganja u Sportsko-rekreativni centar “Prozivka”.
Kupači čuvaju bazen

Upravnik bazena objašnjava da na objektu nema većih građevinskih radova osim uobičajenih popravki, koje su predviđene planim i programom. Bazen na Prozivci otvoren je pre tačno deset meseci, a koriste ga rekreativci, plivači, ronioci i vaterpolisti, a svi termini su popunjeni.

Rober Horvat svaki dan dolazi na plivanje. Kaže da je zadovoljan uslugom i da kupači poštuju pravila.

Upravnik bazena objašnjava da obavljaju sitne popravke na objektu i da nije reč o propustima koji su se javili tokom gradnje bazena. SRC „Prozivka“ prostire sa na površini od preko 4000 m2 a u sklopu samog centra nalaze se dva bazena, veliki dubine dva metara i jedan manjih dimenzija za naše najmlađe kupače.

Temperatura vode iznosi oko 28 stepeni, kvalitet vode je na visokom nivou što i pokazuju uzorci koje redovno uzimaju tehničari koji rade na bazenu tri puta na dan.Dva puta mesečno vodu uzorkuje Zavod za javno zdravlje a svi nalazi su do sada bili zadovoljavajući i ispunjavali su sve uslove i standarde.

Web prezentacija SRC Prozivka: www.bazenprozivka.com 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 28
Pregleda: 6305
Povezane teme

bazen u subotici

bazen prozivka

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.