Komentara: 0
Pregleda: 4221

Kungfu vušu: Dve zlatne medalje boraca MMA kluba "Ultimate Fitness Centar"

29.05.2018. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Kungfu vušu: Dve zlatne medalje boraca MMA kluba "Ultimate Fitness Centar"

U nedelju, 27. maja, u Kikindi, održano je Prvenstvo Vojvodine u Kungfu vušu sportu, odnosno u disciplini Sanda borbe. Na ovom takmičenju borci MMA kluba "Ultimate Fitness Centar" osvojili su dve  zlatne medalje u seniorskoj konkurenciji.

Teodor Kenjereš u kategoriji do 65 kg u finalu savladao je borca iz Kikinde i time potvrdio takmičarsku formu za predstojeća velika takmičenja u 2018. godini. Nikola Bulatović u kategoriji do 80 kg je pobedio predajom od strane protivnika.

Atila Еtveš, osnivač i glavni trener MMA kluba "Ultimate Fitness Centar", koji je počeo sa radom 2017. godine, zadovoljan je nastupom takmičara.

- Uz stručan trenerski tim uspeli smo za kratak period da spremimo borce za takmičenja. Ovo je drugo takmičenje u sanda borbama na kojem je Klub učestvovao ove godine, a glavni cilj Kluba je da do kraja ove godine nastupa na MMA takmičenjima u Srbiji i regionu. - kaže Etveš

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4221
Povezane teme

mma klub ultimate fitness centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.