Komentara: 0
Pregleda: 3217

Kung fu wushu: Bronzana medalja za Nikolu Bulatovića u Novom Bečeju

10.09.2018. u 12:03h
Izvor: Subotica.com
Kung fu wushu: Bronzana medalja za Nikolu Bulatovića u Novom Bečeju

MMA klub "Ultimate fitness centar" učestvovao je u subotu u Novom Bečeju na tradicionalnom međunarodnom "Kung fu wushu" turniru na kojem je učešće uzelo preko 100 takmičara. Pored klubova iz Srbije na turniru su učestvovali i klubovi iz Češke, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

U disciplini sanda borbe ful kontakt (kineski boks) takmičar UF centra Nikola Bulatović osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 75 kg, nakon što je u napetoj i neizvesnoj borbi izgubio 2:1 od takmičara iz BiH.

Glavni trener Kluba, Atila Etveš, ističe da je zadovoljan rezultatima koje je Klub ostvario na takmičenjima za godinu dana od kako je osnovan.

Kung fu wushu: Bronzana medalja za Nikolu Bulatovića u Novom Bečeju

BESPLATNI SEMINARI ZA LJUBITELJE BORILAČKIH SPORTOVA

U prve dve subote septembra Klub je organizovao otvorene i besplatne BJJ (Brazilian jiu-jitsu - Brazilska džijudžica) i MMA (Mixed martial arts) seminare za trenere, takmičare i ljubitelje borilačkih sportova. Seminare su vodili glavni sudija MMA saveza Srbije i nosioc crnog pojasa bjj Dejan Tešić i trener Robert Šarkozi, pionir MMA sporta u Mađarskoj. Na seminaru su učestvovali MMA klubovi "Соnstriktor fight team" iz Kule i MMA team "Šarkozi" (Sárközy- Szegedi Küzdősport Klub) iz Segedina (HU), Kikboks klub "Extreme" iz Sombora i BJJ klub "Family fight team" Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3217
Povezane teme

kik boks

kung fu wushu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.