Komentara: 1
Pregleda: 3494

Kumanovska ulica problem sa parkiranjem

07.03.2012. u 14:34h
Izvor: RTV Yueco
Kumanovska ulica problem sa parkiranjem

Stanovnici Kumanovske ulice žalili su se našoj redakciji da im je ulica zakrčena automobilima, jer niko ne poštuje saobraćajne znakove. U ulici je postavljen znak za zabranjeno parkiranje na i van kolovoza, ali mnogi to ne poštuju. Kada su se izgradile zgrade problem sa parkiranjem i saobraćajem je postao vidljiviji. U komunalnoj inspkeciji kažu da čekaju da se donese Plan detaljne regulacije saobraćaja i onda će u skladu sa planom se promeniti režim saobraćaja. U saobraćajnoj policiji objašnjavaju da ukoliko primete da je neko vozilo nepropisno parkirano odnosi ga “Pauk”.

U školi kažu da su primetili da je protok saobraćaja pojačan i da ima sve više vozila kod ambulante 5 i ispred škole. Bezbednost dece u saobraćuju za nije ugrožena, tvrdi direktorka škole Kizur Ištvan.

Stanovnici Kumanovske ulice su poslali peticiju i komunalnoj inspekciji. Postavljeni su saobraćajni znakovi koji propisiju da je zabranjeno parkiranje na i van saobraćajnica.

Za sada se neće menjati režim saobraćaja. Kada se usvoji Plan detaljne regulacije za saobraćaj menjaće se i režim saobraćaja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3494
Povezane teme

kumanovska ulica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.