• Pregleda: 1558

Kroz turnir u basketu prikupljeno 60.000 dinara za socijalno ugrožene srpske porodice sa Kosmeta

U sklopu obeležavanja Vidovdana, istovremeno i kraja prve polovine godine rada, humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" u nedelju, 30. juna, na terenima iza Studentskog centra "Bosa Milićević" u Subotici organizovala je turnir u basketu (3x3).
Kroz turnir u basketu prikupljeno 60.000 dinara za socijalno ugrožene srpske porodice sa Kosmeta

Na turniru su učestvovale 24 ekipe. Pred početak duela prisutnima se obratio Đorđe Petković, predstavnik organizacije "Svi za Kosmet" iz Beograda, koji je uz pozdravni govor za učesnike turnira, kratko predstavio rad i istorijat organizacije, među kojima su i akcije realizovane u Subotici u proteklih godinu dana.

U fer igri i nadmetanju, pobednik turnira je ekipa "Kikiriki zaebancia". Drugo mesto je osvojila ekipa "Dogodine u Prizrenu" a treće ekipa "No name".

Pre same dodele nagrada i proglašenja pobednika, kao iznenađenje večeri je nastupila naša sugrađanka Violeta Radić, koja je otpevala pesme "Mi smo deca neba", "Sa Kosova zora sviće" i "Sini jarko sunce sa Kosova".

Ukupan prihod ostvaren na turniru iznosi 60.080 dinara i biće, kao i do sada, upotrebljen za pomoć ugroženim višečlanim srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Željko Odgovori
Bravo za organizatore i sve učesnike! Gde se mogu naći slike sa turnira koje su slikane fotoaparatom!?
Синиша Odgovori
Željko, sve slike sa turnira se mogu naći na FB stranici "Путовања на Косово и Метохију"
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.