• Pregleda: 5260

Krivična prijava protiv tri maloletne osobe

Krivična prijava protiv tri maloletne osobe

Subotička policija je podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici protiv tri maloletne osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u Čantaviru izvršili više krivičnih dela teške krađe, teške krađe u pokušaju i krivično delo sitne krađe, utaje i prevare.

Postoji osnov sumnje da su maloletnici u poslednja dva meseca ulazili u privatne kuće na području Čantavira i iz njih odnosili hranu, tehničku robu i sekundarne sirovine.

Većina predmeta koja potiču iz krivičnog dela su pronađena i vraćena vlasnicima.

povezane teme

9
daca Odgovori
Trebaju li i dalje kojekakve civilne straze i kakvo dejstvo bi one imale , osim izazivanja medjunacionalnih i politickih sukoba ? Sa malo strpljenja se moze sacekati da se otkriju vinovnici i kazne. Policija ipak radi , na zalost mnogih.
To Miki Odgovori
ja sam za to da ovo opet postane "Policijska država", pa da im je*u kevu svima!!!
Da policajci svi budu pravedni, ali nema greške... nema popusta, ni provozije!
Samo napred Policijo! Imate mnooogo posla, mnogo više nego što je neasfaltiranih ulica u našem selu Subotici
Nena Odgovori
Sekundarne sirovine?
max Odgovori
hvala unapred i molim vas nastavite dalje jer ovi samo kap u more treba povatati i one koje su ih poslali da kradu.to policijo samo tako i dalje!!!!!!! Cantavirac
madman Odgovori
Hvala Bogu da i policija najzad nešto radi. Samo treba narod da se buni i preti i vidiš odmah svi znaju svoj posao!
horatio caine Odgovori
da je zakon stroziji ne bi do hapsenja niti dolazilo ovako cesto....
Anonymous Odgovori
@To Miki
Slažem se u potpunosti, neka i pogreše nekada, evo ja se prvi javljam da me izbatinaju greškom, ali neka na mene uhvate deset kriminalaca, neće mi biti krivo ni zbog jedne masnice. Kako da policija radi svoj posao kad se svi bune, jao istukli su ovog, jao vikali su na onog, jao, jao. Ne treba da bude milosti prema kriminalcima, kolatelarnu štetu ćemo lako nadoknaditi.
Pokraden Odgovori
Bravo za MUP! Nema domaćinske Srbije bez čvrste ruke!
hulikos Odgovori
Sve bolje i bolje vesti, vreme je da subotica.com organizuje razgovor sa nekim inspektorima u policiji koji rade na ovim hapšenjima svakodnevno koliko vidim na ovim vestima.Samo napred
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.