Komentara: 0
Pregleda: 6152

Kreativna reciklaža - Mjuziklaža

28.09.2012. u 14:40h
Izvor: Zoološki vrt Palić
U Zoološkom vrtu Palić, u periodu od 24. do 26. septembra održane su kreativne radionice Mjuziklaža, autora Jasne Jovićević i Bojana Ivkovića. U radionicama su učestvovala deca subotičkih osnovnih škola Miloš Crnjanski, Jovan Mikić i I.G. Kovačić.
Kreativna reciklaža - Mjuziklaža

“Kreativna reciklaža - Mjuziklaža” je umetničko - edukativni projekat za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Deca nauče kako da naprave muzičke instrumente od otpada odnosno ambalaže za reciklažu, na njima nauče da sviraju različite melodije i ritmove i izvežban repertoar izvode na koncertima reciklirane muzike. 

Svojim uspehom prerastao je u televizijsku emisiju“ Mjuziklaža“ , dečiju TV emisiju od 21 minut, koja kroz maštoviti priču i kreativost muzike, likove Đubrivoja i Đubrile, obrazuje decu iz oblasti reciklaže a ujedno i afirmiše na dečije stvaralaštvo.

Slikovnica „Mjuziklaža“ je knjiga namenjena uzrastu od 5-12 godina, puna ilustracija i fotografija, muzičkih zapisa i recepata kako napraviti svoj instrument od već korišćenih ambalaža i otpada za reciklažu. 

Kreativna reciklaža - Mjuziklaža

Kreativna reciklaža - Mjuziklaža

Izvor: Zoološki vrt Palić
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6152
Povezane teme

zološki vrt Palić

ZOO vrt Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.