Komentara: 1
Pregleda: 1445

Kraj sezone iznajmljivanja gradskih bicikala

29.11.2017. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Kraj sezone iznajmljivanja gradskih bicikala

Šesta sezona iznajmljivanja bicikala "Su-bike" završava se sutra, 30. novembra, a iz JKP "Parking" Subotica pozivaju korisnike ove usluge da iznajmljene bicikle vrate u dežurnu stanicu kod Otvorenog univerziteta, najkasnije do 8. decembra.

U toku ove sezone, sugrađani i posetioci našeg grada bicikle su najviše iznajmljivali u letnjem periodu, odnosno tokom juna, jula i avgusta.

Prosečno je bilo oko desetak iznajmljivanja bicikala na dnevnom nivou, što je prosek i za prethodne sezone. Od početka projekta "Su-bike" 2012. godine, registrovano je ukupno oko 600 korisnika ove usluge, od čega je u toku ove sezone registrovano 67 novih korisnika. Nadamo se da smo i ove godine opravdali poverenje naših korisnika, te ih očekujemo u još većem broju u narednoj godini - poručili su iz JKP "Parking" Subotica, dodajući da ove sezone, kao ni prethodnih, nije bilo otuđivanja bicikala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1445
Povezane teme

jkp parking subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.