Komentara: 11
Pregleda: 6028

Krađa gasa u preduzeću "Agroseme Panonija"?

14.10.2014. u 15:32h
Izvor: RTV City
Subotičko Udruženje građana „Solidarnost“ na današnjoj konferenciji za medije saopštilo je informaciju da je u preduzeću „Agroseme Panonija“ došlo do krađe gasa.
Krađa gasa u preduzeću "Agroseme Panonija"?

Naime, na osnovu prijave i saznanja radnika, ovo nekada uspešno subotičko preduzeće ima neizvršenih finansijskih obaveza prema preduzeću Suboticagas, čijim neizmirivanjem je obustavljena dalja isporuka gasa.

Prema rečima Olajoš Nađ Mikloša ispred Udruženja "Solidarnost", došlo se do saznanja da je, i pored toga što je dotok gasa zatvoren, došlo do njegove krađe, a pretpostavke su da se gas koristio za potrebe proizvodnje, čime je Agrosemenu, koje je u velikim finansijskim problemima dodatno naneta šteta od 70 miliona dinara.

U Solidarnosti ne žele da okrivljuju ni sadašnje ni prošlo rukovodstvo preduzeća koja su umešana u situaciju sa gasom, ali zahtevaju od nadležnih organa da rasvetle ovaj slučaj i javnost upoznaju sa pravom istinom.

Iz ovog udruženja poručuju da neće stati ni sa rešavanjem drugih slučajeva loših privatizacija nekada veoma uspešnih subotičkih preduzeća, i najavljuju protestnu šetnju, kao i obraćanje Evropskim institucijama kako bi njihovi zahtevi bili rešeni.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 6028
Povezane teme

udruženje solidarnost

mikloš nađ olajoš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.