Komentara: 14
Pregleda: 2952

Košenje javnih površina teče po planu

23.05.2014. u 06:44h
Izvor: Subotica.com
Akcija održavanja zelenih površina u javnoj svojini nastaviće se i danas. Ova akcija je podeljena po prioritetima i odvija se po planu., sopašteno je iz Direkcije za igradnju grada Subotice. Takođe, danas se nastavlja akcija prolećnog čišćenja grada, a kontejneri će se nalaziti u MZ "Verušić"
Košenje javnih površina teče po planu

Programom košenja trave u ovoj godini Direkcija za izgradnju grada obuhvatila je 90 odsto javnih zelenih površina, a za ovaj posao predviđeno je 19 miliona dinara.

Zelene površine podeljene su u tri prioriteta i zavisno od toga kose se tri do osam puta u godini. Do sada je na košenje utrošeno oko četiri miliona dinara. U redovnom programu košenja su i dečija igrališta, osim onih koja se nalaze van blokovskih naselja. Vanredno košenje trave predviđeno je na igralištima u ulici Augusta Cesarca, u Leskovačkoj, kod škole "10. oktobar", u Partizanskoj i Travničkoj ulici.

Takođe u okviru prolećne akcija čišćenja i uređenja grada danas će mesta za prikupljanje čvrstog otpada biti u Mesnoj zajednici Verušić. Kontejneri za prikupljanje čvrstog kabastog otpada nalaziće se kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu i u naselju Šištak, naspram Srednje ulice. Od ponedeljka, na redu su mesne zajednice Novo selo i Peščara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 2952
Povezana pištaljka
Povezane teme
akcija čišćenja subotice Direkcija za izgradnju grada Subotice kontejneri javna površina košenje trave
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.