Komentara: 3
Pregleda: 4328

Košarkaški veterani po 16. put u Subotici

14.06.2013. u 14:49h
Izvor: RTV Yueco
Subotica je ponovo domaćin tradicionalnog veteranskog turnira u košarci. Ove godine na programu je 16. turnir na koji se prijavilo čak 22 ekipe iz pet zemalja iz okruženja (Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, BiH i Srbija) sa po jedanaest u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji su podeljeni u dve starosne kategorije mlađi veterani preko 35 godina i stariji preko 45 godina.
Košarkaški veterani po 16. put u Subotici

Organizatori su veterani ŽKK "Spartak" i MKK "Spartak" uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i resora za sport Grada Subotice

Utakmice će se odigravati u Hali sportova i OŠ "Majšanski put". Turnir počinje u petak 14. juna od 12 časova u Hali sportova i od 14 časova u OŠ "Majšanski put". Na obe lokacije utakmice se igraju do 20 časova.

U subotu 15. juna je celodnevni program na oba mesta, mečevi se igraju od 9 do 18.30h. Svečano otvaranje će se obaviti u Hali sportova od 13 časova. Nedelja je završni dan turnira kada se igraju utakmice za konačan plasman. Program u nedelju počinje u 9.30h, dodela medalja i pehara će biti u 12.30h.

Subotica će ove godine imati 4 ekipe po dve u muškoj i ženskoj konkrenciji. U ženskoj konkurenciji grad će predstavljati ekipa "Kornjače" i ekipa "Kornjačice", dok nas u muškoj konkurenciji predstavljaju "Golubovi" i "Tigrasti Komarci".

Košarkaški veterani po 16. put u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4328
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

ženska košarka

međunarodni turnir košarkaških veterana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.