Komentara: 15
Pregleda: 8084
Foto

Košarkaški klub "Spartak" obeležio kraj uspešne sezone

06.04.2016. u 19:11h
Izvor: Subotica.com
Košarkaški klub "Spartak" obeležio kraj uspešne sezone

Juče je u Auto-kući "Tasić" održan koktel Košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone kojem su prisustvovali brojni prijatelji kluba, sponzori, sportski radnici i igrači, a među njima je jedan od poznatijih u srpskoj košarci, nekadašnji reprezentativac Dejan Koturović koji je (Spartakova) generacija sa Jovanom Sirovinom, a koji danas sa uspehom vodi mlađe kategorije Spartaka.

Košarkaški klub "Spartak" obeležio kraj uspešne sezone

KK "Spartak" sezonu je završio na 8. poziciji u Košarkaškoj ligi Srbije u sezoni u kojoj je utisak popravljen tek u poslednja dva-tri meseca te je tako ekipa Dušana Alimpijevića, sastavljena pretežno od mlađih igrača uspela da obezbedi opstanak i da u narednoj sezoni bude deo ovog ranga takmičenja.

Predsednica KK "Spartak" Josipa Ivanković zahvalila se svima koji su doprineli da ekipa obezbedi opstanak u ligi.

- "Za mene lično ovo je bilo divno i teško iskustvo. Imali smo stalne uspone i padove, nismo uspeli da vežemo tri pobede, ali svi smo jako želeli da Spartak opstane u Prvoj ligi i u tome smo na kraju i uspeli" - izjavila je Ivankovićeva.

Igrači se trenutno nalaze na zasluženom predahu, ali već kroz dvadesetak dana ponovo će se okupiti kada kreću pripreme za novu sezonu i izazove, u nadi da se lestvica očekivanja može podići malo više, a u klubu smatraju da to može da bude i takmičenje u Superligi. Za ovakve planove potrebno je ozbiljno planiranje, stručni rad i sposobnost privlačenja finansijskih sredstava kako bi se napravio konkurentan tim koji može da igra značajniju ulogu u KLS.

Košarkaški klub "Spartak" obeležio kraj uspešne sezone

Kapiten ove ekipe Aleksandar Drakulić izneo je svoje viđenje kada je u pitanju ova sezona i nada se da će većina igrača ostati i naredne godine.

- "Mislim da je ova sezona bila izuzetno uspešna, zahvalio bi se svima koji su učestvovali u ovom projektu, nadam se da će i naredne sezone ostati ovako kako jeste i da ćemo napasti Superligu, odnosno plasman među prve četiri ekipe, što Spartak kao veliki klub zaslužuje" - rekao je Drakulić

Kako je ranije najavljeno igrači će biti na pauzi do kraja aprila, koja će nekima pomoći da saniraju povede, a zatim sledi ponovno okupljanje i kako je rečeno očekuje se rad do polovine juna, do kada treba da se formira kostur tima za novu sezonu.

Izvor: Subotica.com
Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone Koktel Muškog košarkaškog kluba "Spartak" povodom završetka sezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 15
Pregleda: 8084
Povezane teme

košarkaški klub spartak

josipa ivanković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.