Komentara: 1
Pregleda: 2430

Košarkašice Spartaka započele pripreme za novu sezonu

22.08.2015. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Među brojnim sportskim kolektivima koji su tokom leta iskoristili pauzu da se odmore bio je i Ženski košarkaški klub "Spartak" koji je juče započeo pripreme za novu sezonu koja počinje za nešto manje od dva meseca.
Košarkašice Spartaka započele pripreme za novu sezonu

ŽKK "Spartak" će se i ove godine takmičiti u Prvoj ligi, iako je sama završnica prošle sezone bila prepuna oprečnih informacija oko opstanka tima u ovom rangu takmičenja. Ekipu će i ove sezone sa klupe voditi Blagoja Ivić.

Tokom narednih nedelja priprema u planu je da se odigra 7-8 pripremnih utakmica koje će poslužiti kao dobra prilika da se igračice tehnički i taktički pripreme za još jednu tešku sezonu u prvoligaškom društvu.

Po rečim trenera ekipe pred igračicama predstoji težak period priprema, ali isto tako ističe da će se u novoj sezoni klub takmičiti sa dosta kvalitetnijim igračkim kadrom, te da se očekuju značajno bolji rezultati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2430
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

blagoja ivić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.