Komentara: 0
Pregleda: 3365

Košarkašice Spartaka u nedelju dočekuju Novosadsku ŽKA

28.01.2017. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Meč 16. kola između Spartaka i Novosadske ŽKA igra se u nedelju od 16 časova. U subotičkom klubu ne beže od uloge favorita, a ujedno ističu da će devojke dati svoj maksimum da se zabeleži pobeda.
Košarkašice Spartaka u nedelju dočekuju Novosadsku ŽKA

Ženski košarkaški klub "Spartak" ovu sezonu može da podeli na dva dela, prvi deo dok je Sanja Orozović predvodila mladi subotički tim rezultati su dolazili i pobede su se nizale, ali već posle 5-6 kola, odnosno nakon njenog odlaska, neiskustvo "golubica" ostavilo je svoje posledice i Subotičanke se već nekoliko meseci teško bore za častan poraz.

Tim Blagoja Ivića u Prvoj ligi Srbije slabo je konkurentan, u pitanju su pretežno mlade igračice za koje je takmičenje u ovom rangu veliko iskustvo i na neke od njih Spartak će sigurno moći da računa u narednim godinama. Ova sezona je verovatno završena što se tiče razmišljanja o nekom visokom plasmanu, sa druge strane ni opstanak nije upitan. 

U najavi meča Ivić je istakao da ne beži od uloge favorita protiv praktično poslednje takmičarske ekipe lige, očekuje borbenost njegovih igračica i pozitivan rezultat.

- Dolazi nam u goste jedna potpuno nova ekipa u odnosu na prvi deo sezone, dolaze u Suboticu posle pobede nad Šapcom, imaju tri nove igračice, ali mi očekujemo pobedu i maksimalno ćemo se pripremiti za ovaj duel kako bi što pre zaboravili dva malo teža poraza protiv Kraljeva i Partizana. - izjavio je Ivić

Košarkašice Spartaka u nedelju dočekuju Novosadsku ŽKA

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još 7 kola. Lider Prve lige za žene je ekipa Radivoja Koraća koja ima samo jedan poraz ove sezone, prate ju Crvena zvezda i Partizan sa po 11 pobeda i 4 poraza. Spartak trenutno zauzima 8. poziciju i daleko je od kritične zone i pozicija na tabeli koje vode u niži rang takmičenja. Ekipa Vojvodine je istupila iz takmičenja.

Meč 16. kola između Spartaka i Novosadske ŽKA igra se u nedelju od 16 časova, a ulaz u subotičku Halu sportova je kao i tokom cele sezone - besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3365
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

ženska košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.