Komentara: 0
Pregleda: 2021

Košarkašice Spartaka spremne za Super ligu

09.09.2013. u 16:05h
Izvor: RTV Yueco
Subotica i ove godine može da se pohvali velikim brojem superligaških ekipa.Jedan od njih je i ženski košarkaški klub Spartak koji će se od ove godine takmičiti u Super ligi sa našim najkvalitetnijim košarkaškim ekipama.
Košarkašice Spartaka spremne za Super ligu

Ženski košarkaški klub Spartak ove takmičarske sezone takmičiće se u super ligi.Igračice Spartaka više od mesec dana se pripremaju i po njihovim rečima uradiće sve da što spremnije dočekaju početak šampionata.

Igrački kadar se nije puno menjao ali sa dva nova pojačanja ekipa Spartaka sigurni smo da ni jednoj ekipi neće dozvoliti da odnese bodove iz Dudove šume.

Do početka novih sportskih izazova ostalo je nešto manje od mesec dana što će biti dovoljno da se ekipa bolje uigra i pripremi za super ligaške utakmice.U nastavku priprema igračice Spartaka odigraće i nekoliko kontrolnih mečeva.

Radna atmosfera na treningu dobar su pokazatelj da ove devojke veruju u dobar rezultat u sezoni 2013/2014 godini.Jedino sto one žele je veća podrška kako bi ostvarile cilj koji im je postavljen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2021
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.