• Pregleda: 1723

Košarkašice Spartaka spremne za Super ligu

Subotica i ove godine može da se pohvali velikim brojem superligaških ekipa.Jedan od njih je i ženski košarkaški klub Spartak koji će se od ove godine takmičiti u Super ligi sa našim najkvalitetnijim košarkaškim ekipama.
Košarkašice Spartaka spremne za Super ligu

Ženski košarkaški klub Spartak ove takmičarske sezone takmičiće se u super ligi.Igračice Spartaka više od mesec dana se pripremaju i po njihovim rečima uradiće sve da što spremnije dočekaju početak šampionata.

Igrački kadar se nije puno menjao ali sa dva nova pojačanja ekipa Spartaka sigurni smo da ni jednoj ekipi neće dozvoliti da odnese bodove iz Dudove šume.

Do početka novih sportskih izazova ostalo je nešto manje od mesec dana što će biti dovoljno da se ekipa bolje uigra i pripremi za super ligaške utakmice.U nastavku priprema igračice Spartaka odigraće i nekoliko kontrolnih mečeva.

Radna atmosfera na treningu dobar su pokazatelj da ove devojke veruju u dobar rezultat u sezoni 2013/2014 godini.Jedino sto one žele je veća podrška kako bi ostvarile cilj koji im je postavljen.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.