Komentara: 0
Pregleda: 1944

Košarkaši Spartaka večeras dočekuju Dinamik

18.05.2017. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka sastaće se večeras u Hali sportova u Subotici sa Dinamikom. Ekipa želi da se revanšira Beograđanima za poraz od pre tri nedelje. Meč počinje u 19 časova.
Košarkaši Spartaka večeras dočekuju Dinamik

Najavljujući meč 8. kola pomoćni trener Spartaka Nebojša Vagić rekao je da je Dinamik stari znalac iz KLS, sva tri meča ove sezone "golubovi" su izgubili i biće ovo odlična prilika za revanš, bez obzira što njegova ekipa i pred ovaj susret ima određenih problema u sastavljanju tima.

- Još pamtimo poraz u Beogradu i pokušaćemo da im se revanširamo pred našom publikom. Ekipa dobro trenira, timski duh je na nivou. Mislim da imamo pravo da se nadamo pobedi u večerašnjem duelu. Očekujem da pokažemo svoje najbolje lice i da zabeležimo drugu pobedu u Superligi. - rekao je Vagić

Košarkaši Spartaka su i protiv Partizana i protiv Megaleksa odigrali odlična poluvremena, ali u nastavku su padali i gubili mečeve. Ti porazi su bili daleko od ubedljivih, a svakako i protivnici su bili iskusniji, na papiru kvalitetniji. Trener Vagić se nada da će njegova ekipa nastaviti ritam iz prvog poluvremena i da će zadržati koncentraciju do kraja meča, a optimizam gradi na tome da će u ovaj meč Spartak ući sa "dužom klupom" u odnosu na neke ranije susrete.

- Tražićemo svoju šansu da zabeležimo drugu pobedu u Superligi, iako je Dinamik iskazao određenu ambiciju da se bori za poziciju koja vodi u jadransku ligu. Utakmice protiv Partizana i Megaleksa izgubili smo svojom greškom, imali smo meč u svojim rukama ali naš nepovoljan zdravstveni bilten dosta nas je ograničio na tim susretima. Za pobedu na ovom meču potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta, kao i borbenost i agresivnost. - istakao je Đorđe Tresač

U tim se vraćaju Kesar, Lučić i Miščević, dok na listi povređenih i dalje ostaju Hristov i Laketa.

Košarkaši Spartaka večeras dočekuju Dinamik

Vagić i Tresač pozvali su publiku da im večeras pruži podršku u meču koji bi im izuzetno značio da dobiju i na krilima dobrog rezultata nastave borbu u drugom delu Superlige.

- Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju. Zaista nam mnogo znači njihova podrška, momci osećaju energiju sa tribina i uz njihovo bodrenje uveren sam da ćemo biti za korak bliže pobedi. - rekao je Vagić

Meč između Spartaka i Dinamika igra se večeras (četvrtak) od 19 časova, a karte za ovaj meč, po ceni od 200 dinara za odrasle, odnosno 100 dinara za decu od 7-14 godina mogu se kupiti na biletarnici Hale sportova već od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1944

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.