Komentara: 17
Pregleda: 2502

Košarkaši Spartaka sutra na prvom superligaškom gostovanju

25.04.2017. u 14:44h > 18:37
Izvor: Subotica.com
Nakon odmeravanja snaga sa aktuelnim šampionom Srbije i regiona Spartak će u naredna dva kola na kratko da se vrati u rang svog kvaliteta, na duele protiv Dinamika i Borca. Prvo sledi gostovanje u Beogradu, a "golubovi" ga očekuju sa puno optimizma.
Košarkaši Spartaka sutra na prvom superligaškom gostovanju

Još se nisu u celosti slegli utisci posle meča protiv Crvene zvezde u subotičkoj Hali sportova, a ekipa Aleksandra Jončevskog već ima novi izazov pred sobom, ovaj put na strani, protiv Dinamika u Beogradu. Uoči ovog meča govorili su šef struke Spartaka i prvotimac Nikola Hristov.

- Poznajemo njihovu ekipu iz KLS, igrali smo sa njima dve utakmice ove sezone. Možemo reći da su nam ostali dužnici jer smo oba puta poražnei od nih. U pitanju je ekipa sastavljena tako da cilja najviše ambicije, ali mislim da mi možemo da igramo protiv svakoga ako ispoštujemo ono što radimo na treningu. Imamo novog trenera, dva nova igrača i trebaće nam amlo vremena da sve legne na svoje mesto. Verujem da će utisak na ovom narednom meču biti mnogo bolji nego što je to bilo na prethodnom. Idemo u Beograd da se borimo, pa ako to bude dovoljno za pobedu, da pobedimo, naravno. - rekao je Hristov

RASKINUT UGOVOR SA ANDREJEVIĆEM I LJUBENKOVIĆEM - Iako nije bilo reči o tome na najavi 2. kola Superlige, naknadno smo dobili informaciju da Stefan Ljubenković i Stefan Andrejević više nisu članovi KK "Spartak". Kako se navodi u saopštenju Kluba, dvojica standardnih prvotimaca su udaljeni iz kluba zbog kršenja disciplinskog pravilnika.

Novi trener Spartaka posle meča protiv Crvene zvezde nije imao šta da zameri svojim igračima, jednostavno to je realan odnos snaga i Subotičani svakako nisu imali nikakav imperativ. Ulaskom u Superligu Spartak je već mnogo učinio i sada može rasterećeno da odigra preostalih trinaest mečeva.

- Pogledali smo utakmice koje je Spartak odigrao protiv Dinamika u KLS, momci su stvarno odigrali dobro i verujem da uz određene promene možemo da iznenadimo Dinamik u Beogradu. Imaju i oni dva nova igrača, ni oni nisu imali monogo vremena za prilagođavanje. Za ovaj meč protiv Dinamika smo se mogli više pripremati nego što smo mogli za Zvezdu, čak smo u ovom meču igrali sa svih 12 igrača, moguće je da ćemo sada da smanjimo rotaciju s obzirom da sada već imamo neku jasniju sliku ko i šta može. Idemo rasterećeni, bez pritiska, da odigramo što bolje možemo. - analizirao je Jončevski

Zbog administrativnih problema, Jončevski kao strani državljanin i dalje neće biti u mogućnosti da vodi tim kao glavni trener, pa će to i ovaj put tu funkciju formalno obavljati njegov pomoćnik Nebojša Vagić, dok će makedonski stručnjak biti čitavo vreme uz tim, pa tako i na samom meču.

Već u subotu očekuje nas novi prvenstveni duel, kada u Suboticu dolazi Borac iz Čačka. Ovaj meč zbog rukometnog duela Spartaka i Dinama (19,30h) igraće se u nestandardnom terminu, od 17 časova, a karte za ovaj meč će se prodavati već od sutra (Hala sportova i SRC "Prozivka"). Cene će biti 200 dinara za odrasle, odnosno 100 dinara za decu od 7-14 godina, dok je za decu mlađu od 7 godina ulaz besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 2502

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.