Komentara: 1
Pregleda: 2861

Košarkaše Spartaka očekuje duel protiv Napretka u Kruševcu

13.01.2017. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Posle pobede nad OKK Beogradom i plasmana na završni turnir Kupa Radivoja Koraća košarkaše Spartaka u 13. kolu očekuje put u Kruševac, a koliko im ta utakmica znači govori i podatak da su na meč krenuli dan ranije.
Košarkaše Spartaka očekuje duel protiv Napretka u Kruševcu

Po rečima prvog trenera Dušana Alimpijevića Spartak će u Kruševcu morati da odigra posebno dobro u odbrani.

- Očekuje nas dug put, odlazimo dan ranije kako bismo što odmorniji ušli u duel sa Napretkom. Verujem da put do našeg uspeha ide preko dobre odbrana i na to ćemo posebno obratiti pažnju - kratko je prokomentarisao Alimpijević

Svoja očekivanja izneo je i prvotimac Nikola Lučić koji veruje da njegova ekipa može da nastavi seriju dobrih rezultata.

- Trenirali smo čitav sedmice, imali smo dan manje za pripremu, gostujemo ekipi koja jako dobro igra na svom terenu, igra agresivno kao i mi. Trudićemo se da igramo svoju igru, da poštujemo taktičke dogovore i verujem da ćemo doći do pobede - rekao je Lučić

Van konkurencije za tim su Nikolić koji se u sredu na treningu povredio (obnovio povredu zgloba od pre par meseci), kao i Puljko koji po rečima šefa struke više nije član KK "Spartak".

- Novost je da Hrvoje Puljko više neće biti sa nama s obzirom da očigledno nije mu prijalo to što sam ja kao trener odlučio da nečija zadnjica ne sme biti ispred četrnaest glava - zagonetno je rekao Alimpijević

Spartak trenutno drži poziciju broj 3. u Prvoj ligi Srbije sa devet pobeda i tri poraza, dok večerašnji protivnik ima po šest pobeda i poraza i nalazi se u donjoj polovini tabele. Kruševljani su na svom terenu izgubili tek jedan meč, i to od drugoplasiranog Vršca. Sa druge strane Spartak od tri poraza dva su sa gostovanja (lideru KLS i ekipi iz sredine tabele).

Meč 13. kola između Napretka i Spartaka igra se u večeras od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2861

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.