Komentara: 0
Pregleda: 1423

Košarka (Ž): Spartak poražen od Art basketa

07.12.2020. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka poražene su od drugoplasiranog Art basketa rezultatom 58:99, u meču 12. kola Prve lige. U narednom kolu Subotičanke putuju u NIš, na megdan Studentu.
Košarka (Ž): Spartak poražen od Art basketa
Foto: Arhiva

Subotičanke su četvrtak, 3. decembra, dočekale i savladale ekipu Duge iz Šapca (73:67), što je bio njihov prvi ovosezonski trijumf, i to tek u 9. kolu. Nekoliko dana kasnije, u nedelju, pre njima je bio znatno teži izazov, da se suprotstave drugoj ekipi na tabeli prvoligaša - beogradskom Art basketu.

Iako su "golubice" i ovaj meč igrale na svom terenu, prostora za iznenađenje nije bilo. Gošće iz Beograda bile su ubedljive u sve četiri deonice, slavile rezultatom 99:58.

Po rasporedu takmičenja do tronedeljne pauze u sklopu božićnih i novogodišnjih praznika odigraće s ejoš tri kola, a Spartak će u narednom gostovati Studentu u Nišu, dočekati ekipu Radivoj Korać i gostovati Vojvodini u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1423
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.