Komentara: 2
Pregleda: 1637

Košarka (Ž): Iz Loznice "golubice" očekivano pognute glave

14.01.2019. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
U 15. kolu ŽKLS Spartak je gostovao u Loznici i zabeležio četrnaesti poraz. U narednom kolu Subotičanke će ugostiti drugoplasirani Radivoj Korać.
Košarka (Ž): Iz Loznice "golubice" očekivano pognute glave

Prvi takmičarski meč u novoj godini nije doneo promene na bolje, odnosno prekid negativnog niza koji sada već traje četrnaest mečeva. Loznica je klub iz gornjeg dela tabele i igra dobro, bez većih oscilacija pa je gostovanje "golubica" za njih bila rutinska priča.

Loznica - Spartak 91:59 (26:14, 21:14, 20:16, 24:15)

U redovima ekipe sa severa Bačke najefikasnija je bila Zlajić sa 22 poena uz 4 skoka, Krstajić je dodala 12, dok je još jedina dvocifrena bila Petković sa 10 poena, za punih 40 minuta igre.

Posle petanest odigranih kola Spartak ima samo jednu pobedu i to na otvaranju sezone, protiv Studenta. U narednom kolu "golubice" dočekuju ekipu Radivoj Korać.

NEMA SAJTA - NEMA KOŠARKE!

Na sve probleme koji muče ovaj klub dodao se i Košarkaški savez Srbije koji je u poslednjim danima decembra poslednji put upozorio ŽKK "Spartak" da shodno Zakonu o sportu mora da ima klupski sajt, i da će ukoliko to ne učini do 15. januara biti suspendovana licenca za takmičenje. U ovoj situaciji u kojoj se nalazi klub ovakva primedba je više nego apsurdna.

Kako nezvanično saznajemo uslov će ipak biti ispunjen i Spartak će završiti sezonu, ako se u međuvremenu nešto ne zakomplikuje, ali prilično je izvesno da će ženska košarka u Subotici posle više od dve decenije prvoligaškog nastupa seniorki ipak na kraju sezone otići u niži rang.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1637
Povezane teme

košarka

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.