Komentara: 0
Pregleda: 1383

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Zdravlje iz Leskovca

24.01.2020. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka u subotu od 16 časova dočekuje ekipu "Zdravlje" iz Leskovca.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Zdravlje iz Leskovca

"Golubovi" su proteklu godinu završili sa dve pobede, a novu su započeli ubedljivim porazom protiv ekipe koju su relativno lako savladli na otvaranju drugoligaške sezone. Spartak je u Žitištu izgubio rezultatom 82:67, domaćin je bio bolji skoro u svim segmentima igre, najizraženije u skoku (50/34), ali i u procentima šuta.

Da je to samo prolaznog karaktera Subotičani će pokušati da pokažu već za vikend, u subotu, kada u naš grad dolazi Zdravlje iz Leskovca. Novi šef struke, Blagoja Ivić, debitovaće, po treći put u svojoj trenerskoj karijeri kao prvi trener MKK "Spartak", pred subotičkom publikom. Biće to prilika da ljubitelji igre pod obručima podrže mladu ekipu i podrškom sa tribina daju vetar u leđa za novi zalet i uspon ka gornjem delu tabelu.

U odnosu na prvi deo sezone "golubovi" će u nastavku biti uskraćeni za važnog igrača, Aleksandra Sokolovića, beka Subotičana. Sokolović je, kako nezvanično saznajemo, kao igrač sa "otvorenim" ugovorom, iskoristio mogućnost da promeni sredinu kada je dobio bolju ponudu, te sada igra u Danskoj, za prvoligaša "Naestved".

Kao i u većem delu sezone MKK "Spartak" na raspolaganju ima tek 10, pretežno mladih igrača, među kojima su kapiten Krstanović, Cvjetković, Petrov, Kuridža, Barna, Radošević, Radisavljević, Bijelić, Simjanovski i MIrović. U Žitištu Spartak je u rotaciji imao samo osam igrača, dok se za vikend očekuje da stanje bude nešto povoljnije.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1383
Povezane teme

košarkaški klub spartak

druga košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.