Komentara: 2
Pregleda: 1591

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Slogu

31.03.2023. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Sve ide po planu. U klubu su zadovoljni ali svesni da je rano za slavlje. Ostale su da se odigraju još tri utakmice. Naredna bi trebala na papiru da bude lakša, ali u Spartaku ističu - opuštanja nema, Sloga pasti mora! Poziv za ljubitelje igre pod obručima važi za subotu od 20 časova.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Slogu

Subotica, ali i šira košarkaška javnost, pamte još uvek poslednji meč u Subotici (protiv Zlatibora). Izvanredna koašrkaška atmosfera, pravi sportski naboj na terenu, tribine "gore". Spartak je tada upisao osmu pobedu, u međuvremenu bio je još jedan ubedljiv nastup. Naredni rival je Sloboda iz Užica. U najavi tog meča govorili su trener Spartaka Željko Lukajić i prvotimac Miloš Milisavljević.

Timska igra, zajedništvo, "dugačka klupa" i kvalitet karakteristike su koje krase Spartak u većem delu sezone. Sportska drskost se takođe nametnula, a sve to pomešano daje jedan sveukupni kvalitet.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Slogu

- Posle nekoliko izuzetno značajnih pobeda dolazi nam Sloga, veoma dobar tim tim sa kvalitetnim igračima, možda u padu forme s obzirom da su igrali na dva fronta. Pamtimo još onaj meč na startu sezone kada su nas dobili u Kraljevu, ne mogu da kažem nezasluženo jer su dominirali čitav meč. Sada su stvari mnogo drugačije, dolaze na naš teren, izuzetno smo motivisani i fokusirani. Daćemo sve od sebe, računamo na pomoć naše publike, želimo da nastavimo seriju i privedemo sezonu kraju najbolje što može - objašnjava Milisavljević.

Ostalo je još nekoliko mečeva, važnost svakog sledećeg nadilazi prethodni, ali u klubu znaju da imaju kvalitet i neophodnu stabilnost da dođu do cilja, pogotovo što je sve u rukama igrača. Za to su se izborili.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Slogu- Uvek kažemo da je prva sledeća utakmica najvažnija, tako se odnosimo i prema ovo. Poštovanje je veće jer je u pitanju veliko ime nekadašnje zajedničke države. Mi uvek gledamo sebe, ono što mi treba da uradimo da bismo pobedili, već duže vreme smo u tom ritmu i od toga ne odstupamo - jasan je Lukajić. - Još uvek nam ne izlazi iz glave sjajna podrška koju smo imali u prošlom meču, iskreno se nadamo da će to i u ova naredna dva domaćinstva ponoviti. Igračima to mnogo znači, oni su to zaslužili svojim odnosnom prema grbu i dresu koji nose, ali i šalje jaku poruku iz  Subotice da je spremna da se vrati na košarkašku mapu.

Meč između Spartaka i Sloge igra se u subotu od 20 časova, ponovo, nadamo se, pred krcatim tribinama i u ambijentu kakav zaslužuje sportska Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1591
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.