Komentara: 7
Pregleda: 2830

Košarka: "Spartak" u subotu dočekuje kraljevačku "Slogu", predstavljen Lazić

11.01.2024. u 13:18h
Izvor: Subotica.com
Košarka: "Spartak" u subotu dočekuje kraljevačku "Slogu", predstavljen Lazić

U okviru 17. kola Košarkaške lige Srbije, ekipa "Spartaka" u subotu, od 19h, dočekuje "Slogu" iz Kraljeva. Utakmica će biti odigrana u Hali sportova.

Imam poštovanje prema Košarkaškom klubu "Sloga" koji ima impozantnu istoriju i koji je iznedrio brojne košarkaške velikane. Dočekujemo tim koji je u poslednja dva kola porastao mnogo što se tiče košarke, napada i siguran sam da će doći veoma motivisani. Ulazimo u tu utakmicu sa maksimalnim uvažavanjem. Ono na čemu insistiramo je da pristup svakom meču bude potpuno isti, možemo odigrati bolje ili lošije ali važno je da uđemo u meč maksimalno. - navodi trener Vladimir Jovanović - Pozivam publiku da dođe u subotu u Halu sportova i podrži našu ekipu na putu ka još jednoj pobedi.

Košarka: "Spartak" u subotu dočekuje kraljevačku "Slogu", predstavljen LazićNa konferenciji za medije koja je upriličena jutros predstavljen je i novi igrač, krilni centar Aleksandar Lazić (1996, 2,03cm)koji u redove "Spartaka" stiže iz francuskog prvoligaša "Dižona". Inače, Lazić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, a u karijeri je nastupao mahom u regionu. 

Ponosan sam i zadovoljan što ću imati priliku da igram i predstavljam ovaj klub u najboljem svetlu. Mi smo ovde kao u pozorištu, naš posao je da pružimo maksimum i opravdamo poverenje naših navijača koji dolaze da nas gledaju i bodre. Na nama je da svakim danom napredujemo i radimo što više i da budemo sve bolji, odnosno da idemo korak po korak ka ostvarenju naših ciljeva - poručio je Lazić za kog se još uvek ne zna da li igrati na predstojećoj utakmici protiv "Sloge".

Košarka: "Spartak" u subotu dočekuje kraljevačku "Slogu", predstavljen LazićLazićev nastup protiv "Sloge" je još uvek upitan jer je vremena za uigravanje vrlo malo, ali Klub računa na njega u nastavku sezone, na svim frontovima.

- Trudimo se da dovodimo igrače od kojih tačno znam šta mogu da očekujem i Lazić ima košarkašku kulturu i on je igrač koji ne bria prilike i trenutke da bude u svom maksimumu, bez obzira da li je u pitanju zvučniji protivnik, manja ili veća liga, što ja kao čovek i kao trener vrlo cenim. Energija i žar koji on u ovom trenutku nosi je izuzetno potreban našem timu i nadam se da će neke od suigrača tom energijom "zaraziti" - dodaje Jovanović.

Subota, Hala sportova od 19 časova - publika kao šesti Spartakov igrač!

Košarka: "Spartak" u subotu dočekuje kraljevačku "Slogu", predstavljen Lazić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 2830
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.