Komentara: 1
Pregleda: 1907

Košarka: Spartak u petak protiv Dunava

16.11.2017. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
U ne baš popularnom, svakako ne standardnom terminu, košarkaši Spartaka će u petak od 16 časova dočekati Dunav, u meču 6. kola Košarkaške lige Srbije (KLS).
Košarka: Spartak u petak protiv Dunava

Ekipa sa severa Bačke ima 5 pobeda iz isto toliko mečeva i pruža joj se prilika da taj niz nastavi pred domaćom publikom protiv ekipe koja ove sezone igra vrlo promenjivo. U najavi ovog meča govorio je šef struke, Nenad Čanak.

- U pitanju je dobra ekipa koja igra dugo zajedno, uz manje izmene, oslonac ekipe su centarski par Zorčić i Vuković, ove godine doveden je Nikolić, odličan šuter i napadač. Dosadašnjim rezultatima pokazala je da zaslužuje puno poštovanje. Mi bez obzira na stanje na tabeli ne smatramo se favoritima ni na jednoj utakmici, znamo naše limite i kvalitete, ali uz maksimalnu angažovanost, kao što je to i na treninzima, ja ću biti zadovoljan bez obzira na rezultat. - rekao je Čanak, iznevši zatim niz komplimenata gostujućoj ekipi - Imam veliko poštovanje prema ljudima koji vode KK "Dunav", i za njihov entuzijazam, to je klub koji bi trebao da bude uzor mnogima u Srbiji, a oni to svojim rezultatima i opravdavaju.

U ekipu Spartaka iz povrede se vraća Laketa, međutim iz stroja su ispali Lučić, zbog išijasa, kao i  Miščević koji je obnovio povredu koja će ga malo udaljiti sa terena, a koliko znaće se više narednih dana. Izvesno je da njih dvojica neće igrati naredna dva prvenstvena duela.

Meč u subotičkoj Hali sportova igra se u PETAK od 16 časova. Sve bolje igre i odlični rezultati dovoljna su preporuka za ljubitelje igre pod obručima da izdvoje svoje vreme i pruže podršku momcima koji sa poštovanjem nose dres subotičkog prvoligaša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1907

Povezane vesti

Povezane teme

nenad čanak

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.