Komentara: 6
Pregleda: 2886

Košarka: Spartak u petak dočekuje Vršac

23.11.2017. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Meč 8. kola Košarkaške lige Srbije između Spartaka i Vršca igra se u petak od 20 časova u Subotici. "Golubovi" žele da započnu novu seriju pobeda, a na tom putu značila bi im podrška domaće publike.
Košarka: Spartak u petak dočekuje Vršac

Posle šest pobeda usledio je prvi poraz, ali Subotičani su odlučni da pokažu da je to bio samo loš dan i da dosadašnji rezultati nisu bili slučajnost, već plod dobrog rada, organizacije i kvaliteta. U petak dolazi Vršac, neugodna ekipa koja je vezala dva poraza, ali do nedavno držala vrh tabele sa Spartakom.

U najavi ovog meča govorili su šef struke Spartaka, Nenad Čanak, i prvotimac Lazar Kojović.

- Svesni smo grešaka koje smo imali u meču protiv Zemuna i za ovo kratko vreme trudimo se da ispravimo. Analizirali smo ekipu Vršca i potrudićemo se da iskoristimo njihove mane.  Verujem da ako odigramo onako kako treniramo da ćemo ostvariti povoljan rezultat. - rekao je Kojović

Košarka: Spartak u petak dočekuje Vršac

Trener ekipe Spartaka ističe da u Suboticu dolazi iskusna i kvalitetna ekipa, predvođena odličnim strategom, te da će njegova ekipa morati da izvuče svoj maksimum da bi došla do pobede.

- Vršac je po meni ekipa koja ima najbolji igrački sastav i najboljeg trenera (prim. aut. Vladimir Đokić, nekadašnji igrač Spartaka) u KLS, to je ekipa koja pravljena za jedna viši nivo, za ABA2 ligu, imaju igrače koji imaju iza sebe i nastupe u ABA ligi, tako da u sutrašnjoj utakmici Vršcu prepuštamo ulogu favorita - rekao je Čanak, a zatim se osvrnuo i na prethodni meč u Zemunu - Odigrali smo loš meč protiv Mladosti, nismo bili na očekivanom nivou koncentracije i energije, mogu reći najlošija utakmica koju smo odigrali, računajući i pripremni period. Očekujem reakciju igrača na ukazane greške i biću zadovoljan ako protiv Vršca uđu maksimalno energetski.

Košarka: Spartak u petak dočekuje Vršac

Nažalost i na ovom meču Spartak će imati problema sa sastavljanjem ekipe pošto su van kombinacije Miščević i Laketa, koji je zaradio povredu u ranoj vazi meča sa Mladosti u Zemunu i za sada je neizvesno kada će se vratiti na parket.

Duel timova Bačke i Banata igra se od 20 časova u Hali sportova u Subotica, pratiće ga ceo region putem TV prenosa (ArenaSport 1), ali iz KK "Spartak" se nadaju da će pre svega Subotičani prepoznati važnost ovog meča i biti uz svoj tim na tribinama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2886
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.