Komentara: 2
Pregleda: 1325

Košarka: Spartak poklekao u Zemunu

22.11.2017. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Odličan start sezone za "golubove" morao je u jednom momentu da se prekine, a to se desilo u 7. kolu, na gostovanju u Mladosti u Zemunu. Spartak je poražen rezultatom 88:76. U petak u Suboticu dolazi Vršac.
Košarka: Spartak poklekao u Zemunu

Nema više neporaženih ekipa u KLS. Mladost je iznenadila Spartak i upisala treću ovosezonsku pobedu nada blago favorizovanim Subotičanima, gledajući plasman na tabeli i dosadašnje rezultate.

Domaći su ubedljivo dobili prvu i treću četvrtinu ostavivši Spartak na -18 pred odlučujuću deonicu meča. "Golubovi" su tek uspeli da ublaže poraz i koliko toliko poprave utisak u jednom meču u kojem su domaći imali mnogo više raspoloženijih šutera, veću preciznost i manje potrošenih lopti.

U ekipi Spartaka po 19 poena postigli su Hristov i Nikolić, dok je poen manje dodao Tanasković. Svi ostali puleni Nenada Čanka imali su prilično loš šuterski dan, o čemu govori negativni indeks korisnosti za čak četiri igrača.

Mladost - Spartak 88:76 (30:19, 14:16, 24:15, 20:26)

Spartak: Jovanović 2, Hristov 19, Gazibegović S., Nikolić 19, Pejić 7, Lučić, Tanasković 18, Kojović 8, Laketa 2, Sladoje, Gazibegović V., Barna 1

Nema mnogo predaha u prvenstvenoj sezoni pošto već u petak (20h) u Suboticu dolazi ekipa Vršca, koja je vezala dva poraza. Biće ovo prilika da Subotičani pred svojom publikom započnu novu trijumfalnu seriju i pokažu da je meč u Zemunu bio samo loš dan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1325

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.