Komentara: 2
Pregleda: 1316

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje ekipu Novog Pazara

02.03.2024. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak u nedelju dočekuje ekipu Novog Pazara

U okviru 23. kola Košarkaške lige Srbije Spartak u nedelju dočekuje ekipu OKK Novi Pazar. Utakmica će biti odigrana u Hali sportova sa početkom u 19h.

Oni ovde dolaze veoma motivisani, jer su trenutno u borbi za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije. Sa druge strane, motivisani smo i mi i daćemo sve od sebe da pobedimo. Ova, ali i svaka naredna utakmica nam služi da se što bolje pripremimo za najvažnii deo, odnosno plejof ABA-2 lige. Podrška nam uvek znači, zato pozivam ljubitelje košarke da dođu u što većem broju da nas podrže i da zajedno idemo ka cilju - istakao je igrač, Miloš Milisavljević

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje ekipu Novog PazaraŠef struke "golubova" veruje u svoju ekipu i da naglašava da tim Spartaka sam kontroliše svoju situaciju i da u nedelju neće biti iznenađenja u Subotici.

- Dočekujemo tim koji je dosta promenio sastav i svu svoju energiju su usmerili ka opstanku u KLS. Doveli su pojačanje i prethodnu utakmicu protiv Vojvodine su odigrali veoma kvalitetno. Mi treba da vodimo računa o nama i da poštujemo ono što radimo svaki dan i ako to budemo sledili biće dobro - nadovezao se trener, Vladimir Jovanović.Košarka: Spartak u nedelju dočekuje ekipu Novog PazaraInače, u proteklih mesec dana stigla su dva pojačanja, odnosno u ekipi Spartaka odnedavno su krilni centar Aleksandar Marelja i američki košarkaš na poziciji centra Vilijam Mozli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1316
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.