Komentara: 0
Pregleda: 2470

Košarka: Spartak sutra dočekuje Borac, uz debi novog pojačanja

21.12.2017. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
U okviru 13. kola Košarkaške lige Srbije, Spartak će u petak ugostiti Borac uz Čačka. Biće ovo debi novog trenera pred domaćom publikom, ali i prilika da se pozdravi novi igrač u redovima Spartaka.
Košarka: Spartak sutra dočekuje Borac, uz debi novog pojačanja

Premijerni duel novog stratega plavih golubova Dragoljuba Vidačića pred svojim navijačima, ujedno će biti i pravi test kako za trenera tako i za igrače, jer će im protivnik biti ekipa pravljena za ABA ligu koju predvode sjajni plejmejkeri iskusni Marko Marinović i novopečeni reprezentativac Iliija Đoković.

Pod košem Čačana je "dete Spartaka" Predrag Prlja koji odlično poznaje većinu igrača Spartaka iz saigračkih dana. Što se domaće ekipe tiče, i dalje su izraženi problemi u reketu zbog povreda Miščevića i Lakete, ali raduje povratak Nemanje Sladoja kao i dolazak novog pojačanja Stefana Šajina  nekadašnjeg košarkaša novosadske Vojvodine, koji bi trebao da sutra debituje.

Meč sa Borcem dolazi nakon serije od tri neuspeha u nizu, od koji je poslednji bio u duelu sa Vojvodinom u Novom Sadu, što može biti dodatan pritisak na ovu mladu ekipu.

- Utakmicu u Novom Sadu smo sasvim zasluženo izgubili, što zbog dobre igre Vojvodine, što zbog naših problema sa sastavljanjem ekipe. Imamo dosta mladih koji mogu za kratko vreme dosta da napreduju, a nadam se da ćemo taj napredak i videti sutra protiv Borca - kaže trener Vidačić - Imamo za protivnika koji igra na svoj način, imaju dosta šuteva za tri poena, imaju dosta iskusnih igrača koji igraju regionalnoj ali i evropskim ligama, tako da računamo da će nam trebati mnogo energije i snage da ih zaustavimo. Sa druge starne imamo i mi neke svoje adute i pokušaćemo sutra to da iskoristimo i osvojimo bodove.

Utakmica između Spartaka i Borca igra se sutra od 18 časova, a ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2470

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.