Komentara: 2
Pregleda: 2004
Video

Košarka: Spartak protiv Sloge traži prekid negativne serije

25.01.2018. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Pred košarkašima Spartak je meč pred domaćom publikom u kojem dočekuju poslednje plasiranu Slogu. "Golubovima" je preko potrebna pobeda i uvereni su da će ona doći baš na ovom susretu. Meč se igra u subotu od 19,30 časova.
Košarka: Spartak protiv Sloge traži prekid negativne serije

Meč 16. kola KLS od velikog je značaja za ekipu sa severa Bačke. Dolazi u nezgodnom periodu kada je tim opterećen povredama, a iza sebe ima seriju poraza. Duel sa poslednje plasiranom ekipom prvenstva prilika je da se prekine ovaj negativan niz, te da uz postepeni oporavak važnih igrača ekipa bude kompletnija, samim time i konkurentnija.

U najavi ovog susreta govorili su kapiten Miloš Nikolić i šef struke Dragoljub Vidačić.

- Ekipa Sloge jeste poslednja na tabeli, ali mi nismo u situaciji da ikoga potcenjujemo, potrebna nam je pobeda pod hitno i nadamo se da ćemo do nje u ovom meču i doći. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju - rekao je Nikolić

Prema rečima Vidačića ekipa je i dalje nekompletna, ali vredno trenira, momci su maksimalno motivisani, ovom meču pristupaju sa velikom željom da učine sve kako bi došli do pobede.

- Meč sa Slogom dolazi nam posle serije poraza, imamo dosta povređenih igrača, sa druge strane imamo ekipu koja, moglo bi se reći, ima "najtanji" sastav, tako da to moramo da iskoristimo i pobedimo kako bismo se vratili na neki normalan put ali i dobili na samopouzdanju u nadi da Superliga za nas nije izgubljena. - ističe šef struke Spartaka

Komentarišući Slogu Vidačić je istakao da je ona sastavljena u kombinaciji iskusnih i mladih neafirmisanih igrača.

- Ekipa Sloge ima neke atipične igrače koji igraju na više pozicija i ukoliko ih potcenimo mogu da budu vrlo nezgodan protivnik, tako da ćemo morati da im se prilagodimo ukoliko želimo da ih zaustavimo. Potrudićemo se da se "izvadimo" za poslednji nastup pred domaćom publikom. - kaže Vidačić

Zdravstveni bilten Spartaka već nedeljama je prilično nepovoljan, ali iz kluba ističu da je Hristov na pragu oporavka, za njim se očekuje i Miščević. Njih dvojica neće biti spremni za meč sa Slogom, ali dosta dobri su izgledi da u narednih desetak dana krenu sa takmičarskim mečevima.

Meč Spartaka i Sloge igra se u subotu od 19,30 časova u Hali sportova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2004

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.