Komentara: 0
Pregleda: 847

Košarka: Spartak u utorak gostuje Mladosti u Zemunu

20.11.2017. u 16:28h
Izvor: Subotica.com
Meč 7. kola Košarkaški lige Srbije (KLS) između Mladosti i Spartaka igra se u utorak od 16 časova u Zemunu. Subotičani imaju 6/6, izbili su na prvo mesto i sa velikim samopouzdanjem nastavljaju prvenstvenu trku.
Košarka: Spartak u utorak gostuje Mladosti u Zemunu

U najavi duela sa Mladosti govorio je strateg plavo-belih, Nenad Čanak.

- Idemo u goste teškom protivniku, koji igra čvrstu košarku i moraćemo da pružimo svoj maksimum ukoliko želimo da odnesemo pobedu iz Zemuna. Mi smo neke od naših zacrtanih ciljeva ostvarili i to nam ostavlja prostor da bez pritiska pristupimo utakmici što ne znači da ćemo se opustiti već da ćemo igrati svoju igru i slediti svoje principe. - rekao je Čanak - Ako budemo igrali timski i ostvarimo dogovoreno, možemo se nadati pobedi. Isto nam je važno da niz koji sledi od 4 utakmice u manje od dve nedelje započnemo uspehom.

Meč u kojem Mladost dočekuje Spartak igra se u utorak od 16 časova, u Hali Vizura u Zemunu. Posle poraza Vršca na gostovanju Dinamiku Spartak je preuzeo čelnu poziciju i sasvim zasluženo predvodi kolonu prvoligaša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 847

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.