Komentara: 0
Pregleda: 1252

Košarka: Spartak očekuje teško gostovanje Beovuku 72

09.11.2017. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
U Spartaku se za duel sa Beovukom spremaju kao i za svaki drugi meč, da odigraju najbolje što znaju, ali i da koriguju svoj pristup u skladu sa stilom igre protivnika. Meč se igra u subotu.
Košarka: Spartak očekuje teško gostovanje Beovuku 72

Subotičani imaju četiri pobede iz četiri susreta i sa puno samopouzdanja ulaze u nastavak KLS. Sledeća prepreka za nastavak ove uspešne serije je duel sa ekipom Beovuka u Beogradu. U najavi tog meča govorili su šef struke, Nenad Čanak, i kapiten ekipe Miloš Nikolić.

- Znamo kakva je ekipa u pitanji i kakav stil igre neguju godinama, to je jedna borbena košarka sa dosta faulova, tzv. "na ivici tuče". Bez obzira na to mi se spremamo i znamo šta nas tamo očekuje, moramo i mi da uđemo jako i čvrsto od samog početka. bez obzira na protivnika u svakom meču idemo na pobedu, pa tako i na ovom. - rekao je Nikolić

Strateg "golubova", Nenad Čanak, najavljuje teško gostovanje i duel sa kvalitetnom ekipom, ali isto tako ističe da u Beograd ne idu sa belom zastavicom, već da vide svoju šansu, ako se ispoštuje dogovor iz svlačionice.

- Očekuje nas teško gostovanje protiv jednog stabilnog prvoligaša, gaje određeni stil igre koji podrazumeva čvrstu igru u odbrani, sa puno kontakta, puno trčanja i insistiraju na toj igri u tranziciji. Ako uspemo da odgovorimo na taj način igre mislim da imamo velike šanse da napravimo iznenađenje i pobedimo. - rekao je Čanak - Beovuk iza sebe ima pobedu nad Dinamikom, igrali su egal meč sa Vršcem, to su dva ABA2-ligaša, izgubili su egal meč u Valjevu, tako da verujem da imaju solidnu ekipu za ovaj rang takmičenja, spoj mladosti i iskustva.

Zdravstveni bilten je povoljan, ako se izume lakše povređeni Laketa, koji bi mogao lagano da zaigra već od sledećeg duela kada u Suboticu dolazi Dunav iz Starih Banovaca.

Meč Beovuka i Spartaka igra se u vrlo nestandardnom terminu, u subotu od 14,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1252

Povezana vest

Povezane teme

nenad čanak

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.