Komentara: 3
Pregleda: 3058
Foto

Košarka: Spartak iznenadio Slogu (90:72)

25.12.2019. u 11:59h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka napravili su iznenađenje u subotu nakon pobede nad Slogom sa čak 18 poena razlike. Dobra partija izabranika Slobodana Bjelice donela je veliku radost ljubiteljima igre pod obručima u Subotici.
Košarka: Spartak iznenadio Slogu (90:72)

Kraljevačka Sloga je na krajnji sever Srbije došla posle sedam vezanih prvenstvenih trijumfa, Spartak iako je bio domaćin ove sezone igra vrlo promenjivo i vrlo je bilo optimistično očekivati nešto više od ekipe iz gornjeg dela tabele. Ipak, domaćin je iskoristio priliku da se dokaže u drugačijem svetlu i pokaže da ima igru i tim koja možda zaslužuje bolji plasman na tebeli Druge lige.

Subotičani su od prve do poslednje četvrtine držali konce igre u svojim rukama, pogotovo u prvom poluvremenu koje su rešili u svoju korist sa +17. Bio je to poprilično nerealna prednost uzimajući u obzir koga imaju naspram sebe, pa se očekivala reakcija gostiju u drugih 20 minuta. Na azdovoljstvo ljubitelja košarke u Subotici Spartak je nastavio u istom ritmu i zasluženo priveo meč kraju za konačnih i ubedljivih +18 (90:72).

Košarka: Spartak iznenadio Slogu (90:72)

Košarka: Spartak iznenadio Slogu (90:72)

U redovima Spartaka najefikasniji je bio kapiten Krstanović sa 29 poena, uz 8 skokova i četiri asistencije. Po 15 poena postigli su Sokolović i Radošević, dvanaest je dodao Petrov, Kuridža je upisao 11, a Cvjetković je stao na učinku od 7 poena, 8 asistencija i 5 skokova. Barna zbog bolesti nije bio u sastavu ekipe.

Trinaestim kolom koji je na programu za vikend završava se 2019. godina za drugoligaše. Čast da odigra poslednji meč u kalendarskoj godini imaće Beovuk i Spartak u Beogradu, 29. decembra u 20 časova. Pobedom nad Beograđanima Spartak bi mogao godinu da završi u gornjem delu tabele, na 7. mestu.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga Košarka: Spartak - Sloga
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3058
Povezane teme

košarkaški klub spartak

druga košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.