Komentara: 2
Pregleda: 1664
Video

Košarka: Spartak dočekuje OKK Beograd u subotu

11.01.2018. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Mečevima 14. kola za vikend se nastavlja Prva liga za košarkaše (KLS). Posle pauze zbog božićnih i novogodišnjih praznika ekipe se vraćaju u takmičarki ritam. Spartak u subotu dočekuje OKK Beograd.
Košarka: Spartak dočekuje OKK Beograd u subotu

Tri nedelje bez takmičarskih obaveza Subotičani su iskoristili da se što bolje pripreme za nastavak sezone i borbu pre svega za što bolji plasman, po mogućnosti i drugo za redom učešće u Superligi. Ekipa je vredno trenirala, nažalost povrede i dalje muče izabranike Dragoljuba Vidačića, ali klub za sada neće tražiti nova pojačanja.

Uoči duela sa OKK Beogradom na konferenciji za novinare govorili su šef struke Spartaka, Dragoljub Vidačić i prvotimac Filip Barna. "Golubovi" su na startu sezone za pola koša bili uspešniji na njihovom terenu, a veruju da će se radovati i ovog vikenda.

- Nadali smo se da ćemo moći bolje da iskoristimo ovu tronedeljnu pauzu u prvenstvu, međutim povrede su nas onemogućile u tome, pa evo praktično dva dana pred utakmicu ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti. Sa druge strane iskoristili smo vreme da se bolje međusobno upoznamo, da malo bolje upoznamo i protivnike. Odigrali smo jedan trening meč u Segedinu koji nam je svakako pomogao da uvidimo neke naše nedostatke, ali i da se igrači što pre vrate u takmičarski ritam - rekao je Vidačić - Što se tiče meča protiv OKK Beogradom, u pitanju je nezgodna ekipa koja je pokazala na nekim mečevima svoj kvalitet, biće nam neophodno da budemo oprezni, u napadu pametni i strpljivi, ali u isto vreme i agresivni na loptu.

U pobedu veruje i uzdanica Spartaka, mladi Filip Barna, koji iz meča u meč daje sve veći doprinos u igri Spartaka.

- Očekuje nas teška utakmica protiv OKK Beograda, u dosta skraćenoj rotaciji. Pobedili smo ih u prvom meču, očekujem da u ovaj meč uđemo jako, sa  snažnom odbranom, nadam se da ćemo da ih nadigramo i ostvarimo pobedu. - kaže Barna

Pored već ranije povređenih Lakete i Mišćevića, za tim u subotu izvesno je da neće konkurisati ni Hristov. Prema rečima Vidačića čeka se na oporavak igrača koji su trenutno na listi povređenih, ali veruje da pre Superlige neće biti potrebe za novim igračima.

Meč između Spartaka i OKK Beograda igra se u subotu od 19,30 časova u Hali sportova "Dudova šuma", a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1664

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.