Komentara: 0
Pregleda: 1640

Košarka: Spartak dočekuje Novi Pazar u subotu

16.11.2018. u 13:07h
Izvor: Subotica.com
U 7. kolu KLS muška ekipa Spartaka u subotu od 19,30 časova dočekuje Novi Pazar. Ekipa sa juga Srbije u naš grad dolazi sa puno samopouzdanja, dok domaćin želi da pokaže svoje kvalitete, koje neosporivo ima.
Košarka: Spartak dočekuje Novi Pazar u subotu

U najavi susreta protiv novog prvoligaša govorili su šef struke Slobodan Ljubotina i prvotimac Luka Igrutinović.

Igrutinović se kratko osvrnuo na poslednji meč i ubedljiv poraz protiv Dinamika, a zatim izrazio očekivanja da će njegova ekipa imati prikladnu reakciju i pred domaćom publikom slaviti.

- Utakmica protiv Dinamika je bila loša za nas, svi smo svesni toga i celu nedelju smo pokušavali da ispravimo neke stvari, te se nadamo da ćemo uz neku dobru energiju, koncentraciju, htenje i naravno domaće navijače da probamo da uzmemo bodove. - rekao je Igrutinović - Ekipa Novog Pazara sastavljena je od dosta dobrih i iskusnih igrača, biće nam neophodno da odigramo dobar meč, timski i borbeno.

Košarka: Spartak dočekuje Novi Pazar u subotu

Ekipa Novog Pazara bez obzira što je nova u ovom rangu uvu sezonu je počela odlično i sa pet pobeda i jednim porazom drži četvrtu poziciju, sa istim brojem botova i bilansom uspešnosti kao i drugi i treća ekipa KLS. "Južnjake" sa klupe predvodi stručnjak dobro poznat ljubiteljima košarke u Subotici, Oliver Popović.

Šef struke Spartaka poraz od Dinamika ocenio je kao najlošije izdanje njegove ekipe od kada su krenule pripreme. Ipak, greške su uočene, pouke izvučene i nastup pred domaćom publikom je prilika da to i pokažu.

- Iza nas je jedna razočaravajuća utakmica, analizirali smo našu igru, uočili greške, izvukli pouke i okrećemo se narednom susretu, već sutra moramo da izgledamo mnogo bolje ako želimo da pariramo zahuktalom protivniku. Očekujem da moja ekipa pruži puno više energije i zalaganja. - rekao je Ljubotina - Što se tiče Novog Pazara znamo od koga anm preti najveća opasnost, znamo da pre svega treba da se fokusiramo na Krstića, Nešovića i Radonjića, koji igraju sa velikom energijom, motori su ekipe i kreiraju igru za sebe i za druge.

Košarka: Spartak dočekuje Novi Pazar u subotu

Meč između Spartaka i Novog Pazara igra se u subotu od 19,30 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulazi je besplatan. Iz KK "Spartak" pozivaju ljubitelje košarke da ispune tribine i daju neophodnu podršku, koja će posebno značiti mladim igračima, deci subotičke škole košarke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1640
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.