Komentara: 0
Pregleda: 1354

Košarka: Spartak dočekuje Metalac večeras od 19 časova

25.01.2024. u 12:38h
Izvor: KK "Spartak"
Košarkaši Spartaka posle za mnoge neočekivanog poraza u Vršcu, večeras od 19 časova dočekuju ekipu Metalca iz Valjeva koja je u prošlom kolu slavila protiv Vojvodine.
Košarka: Spartak dočekuje Metalac večeras od 19 časova

Luka Cerovina očekuje težak meč protiv rivala koji je u prvom delu sezone slavio u Valjevu (76:84).

- Opustili smo se nakon niza pobeda, dobrih igara, dobrog treninga, ali sada je cilj da podignemo formu. Pobeda je imperativ - jasan је krilni igrač Spartaka.

Trener Vladimir Jovanović smatra da ekipa mora da reaguje  posle poraza u Vršcu.

- Odnos prema utakmici u Vršcu nije bio odgovarajući, izgubili smo nit koju smo gradili u proteklom periodu. Ni protiv Sloge nisam bio zadovoljan iako smo pobedili sa 20 razlike, bilo je problema u odbrani. Protiv Vršca smo te mane ponovili.  Bilo je dosta pretumbavanja u ekipi u poslednjih nekoliko nedelja, dolazak Gordića,  Lazića,  Cerovina je sa pozicije 4 otišao na poziciju 3... Ipak, očekujem da će to sve leći, nadam se što pre - rekao je Jovanović.

Košarka: Spartak dočekuje Metalac večeras od 19 časova

Subotičane očekuje 4. turnir ABA 2 Lige u Novom Sadu. Prvi meč je protiv domaće Vojvodine u maloj sali Spensa u ponedeljak 29.1. od 18 časova.

- Očekuje nas najzahtevniji balon iz dva razloga. Pre svega zbog jačine protivnika (Vojvodina, TFT, Zlatibor), kao i činjenice da ćemo u 5 dana odigrati tri zahtevne utakmice. Želimo da ponovimo igru sa prethodnih balona, i igru koju smo pružili u Subotici protiv Vojvodine, a za čega će to biti dovoljno videćemo - zaključio je strateg Spartaka.

Izvor: KK "Spartak"
Postavljeno pre 3 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1354
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.