Komentara: 19
Pregleda: 2948
Foto

Košarka: Pao i Zlatibor! Spartak redom ruši, nada se kiksu Vojvodine!

11.02.2024. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
U lepom košarkaškom ambijentu u subotičkoj Hali sportova Spartak je trijumfovao u derbiju protiv Zlatibora rezultatom 79:71. Bila je ovo 12. ovosezonska uzastopna pobeda Spartaka na domaćem terenu.
Košarka: Pao i Zlatibor! Spartak redom ruši, nada se kiksu Vojvodine!

U prvoj deonici gosti su se "hranili" trojkama, Spartak poenima iz reketa. Trojkom Lazića u finišu druge deonice Subotičani odlaze na odmor sa minimalnom prednošću. Sredinom treće četvrtine Spartak agresivnom odbranom dolazi do serije od 10:0, da bi u finišu iste stekli vrlo opipljivih plus 11. U poslednjih 10 minuta razlika je bila i plus 17, da bi gosti u finišu preko Rebeca uspeli samo da ublaže poraz.

Spartak Office shoes - Zlatibor 79:71
(19:16, 22:24, 24:14, 14:17)

Spartak: Cerovina 3, Stepanović 2, Kutlešić 8, Milisavljević, Radosavljević 6 , Tejić 11, Medarević 20 (7 skokova), Bojić 4, Gordić 5, Lazić 3, Sokolović 8 (5 asistencija), Barna 9.

Košarka: Pao i Zlatibor! Spartak redom ruši, nada se kiksu Vojvodine!

Oba trenera su se složila da je meč rešen u trećoj deonici.

Trener gostiju Strajin Nedović je čestitao Spartaku na zasluženoj pobedi i ocenio da je utakmica izgubljena u trećem periodu, što je donekle očekivano obzirom na roster Spartaka i mogućnost da 7-8 igrača postignu 20+ poena.

Trener Spartaka Vladimir Jovanović  je pozitivno iznenađen partijom sezone Vojina Medarevića:

- Nije dobro otvorio utakmicu. Međutim kada je ušao sa klupe u drugom poluvremenu, posle tri lične greške Lazića, našao je novi pristup i svojim šutevima za tri poena doneo potrebno samopouzdanje  ekipi - istakao je Jovanović.

Košarka: Pao i Zlatibor! Spartak redom ruši, nada se kiksu Vojvodine!

Sledi tronedeljna pauza u prvenstvu, nakon čega Spartaku sledi gostovanje u Pančevu ekipi Tamiša.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS) Košarka: Spartak -  Zlatibor (21. kolo KLS)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 19
Pregleda: 2948
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.