Komentara: 1
Pregleda: 2251

Košarka: Nedeljni izveštaj selekcija OKK "Spartak"

13.10.2020. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
U saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom "Spartak" na nedeljnom nivou ćemo izveštavati o rezultatima mlađih kategorija subotičkog kluba, ali i o nastupima seniorskog tima u Drugoj regionalnoj ligi i drugim aktuelnostima u Klubu.
Košarka: Nedeljni izveštaj selekcija OKK "Spartak"

Tokom vikenda za nama selekcije U13, U14, U16 su zabeležile pobede, dok su U15 i seniorska ekipa poražene u svojim mečevima.

SELEKCIJA U13 (mlađi pioniri)

OKK "Spartak" - KK "Jedinstvo" (Novi Bečej) : 62 - 44

Sastav OKK "Spartak" U13: Kockar, Bošković, Konakov, Štrbac, Sente, Ranitović, Nedeljković, Grbović, Skendžić, Vukmanov, Veljović, Šabić. Trener: Zoran ješić.

SELEKCIJA U14 (pioniri)

OKK "Spartak" - KK "Dunav 2014" Apatin : 90 - 40

Sastav OKK "Spartak" U14: Simjanovski O., Marković L., Stantić A., Kaurin J., Kezić A., Mucalj A., Šarčević M., Radinović V., Saulić, Alavanja M., Alavanja N., Jakovljević R., Čegar S. Trener: Jovan Sirovina.

UPIS U ŠKOLU KOŠARKE U TOKU - OKK "Spartak" tokom leta pozvao je decu iz Subotice koja imaju sklonosti prema igri pod obručima da se prijave u njihovu školu košarke, i to u grupama u osnovnim školama "Majšanski put" (kontakt - 061/1862807), "Kizur Ištvan" (069/2754419), "Ivan Milutinović" (061/1723084), "Jovan Mikić" (064/5386094), "Matko Vuković" (063/1072112) i "Miroslav Antić" na Paliću (063/515995)

SELEKCIJA U15 (pioniri)

KK "Sport key plus" - OKK "Spartak" : 62 - 46

Sastav OKK "Spartak" U15: Mihaljev V., Jujić L., Đurković N., Pavković A., Bukarica N., Šipraga M, Harmat M, Grbić A, Skenderović L, Šunjka L, Đurić L., Veljković M. Trener: Saša Buljovčić.

SELEKCIJA U16 (kadeti)

KK "Budućnost" Novi Sad - OKK "Spartak" : 72 - 103

Sastav OKK "Spartak" U16: Puača A, Grčić M, Nagulić R, Rudinski L, Čamprag J, Karadžić F, Đuranović N, Gabrić S, Temunović M, Simendić N, Kojić B, Šimoković. Trener: Bojan Stantić.

DRUGA REGIONALNA LIGA ZA SENIORE (B GRUPA)

OKK "Spartak" - KK "Beočin" : 58 - 82

Sastav seniorske ekipe OKK "Spartak": Jovandić N. (4), Vučković D. (15), Tomović M. (4), Dokić V., Bašić Palković L., Burzan V., Ključik V., Gazibegović S. (15), Vidaković S. (14), Vojnić Purčar M.,Bajrušević M., Komnenov N. (6). Trener: Predrag Borilović.

Rezime meča trenera Predraga Borilovića:

"Od samog starta smo ušli agresivno na prenosu lopte i poprilično zbunili protivnika, međutim nismo materijalizovali greške protivnika i stoga nismo ostvarili veću rezultatsku prednost zbog brzopletosti, pre svega u napadu. Pred kraj druge četvrtine na +6 za nas dozvolili smo protivniku posle loše rotacije u odbrani tri otvorena šuta za tri poena (sva tri realizovana) i ode sa minimalnom prednosti na odmor. U trećoj četvrtini ponovo prazni minuti koje je protivnik znao da kazni i nakon čega gosti stiču dvocifrenu prednost koju su do kraja i uvećali.

Ono što moram da kažem je da je Beočin ekipa koja je dugo na okupu i sastavljeni su za rang više, a koliko su ozbiljno ušli u utakmicu govori činjenica da je trener odigrao utakmicu sa 8 igrača, ni jednom mlađem igraču nije dao šansu. S druge strane svi moji igrači su imali svoju ulogu u ovom meču, a posebno me raduje što su u petorci startovala dva igrača 2004. godište - Dokić i Komnenov.

Moram da pohvalim trud i energiju koju su uložili u utakmicu kao i bodrenje sa klupe i na kraju najvažnije mi je smo dali svoj maksimum, pre svega  u odbrani. Dobro su odreagovali na naš presing i zasluženo dobili utakmicu. Ostaje samo da im sportski čestitamo i poželimo sreću!"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2251
Povezane teme

omladinski košarkaški klub spartak

okk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.